Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

МОДЕЛИ

*Сликата е симулирана за илустрација.

Горната половина на Galaxy Note20 во мистично сива боја и на Galaxy Note20 Ultra во мистично бронзена боја, и двата гледани од задната страна. До секој од нив се наоѓа S Pen пенкало во соодветната боја, а S Pen пенкалото на Galaxy Note20 Ultra е накривено преку телефонот.

Горната половина на Galaxy Note20 во мистично зелена боја и на Galaxy Note20 Ultra во мистично бронзена боја, доаѓаат во преден план на двете страни на екранот. Тие кружат еден околу друг и се сретнуваат на средината, покажувајќи ја задната страна под три-четвртински агол. S Pen пенкало во соодветна боја и за двата телефони е наведнато кон телефоните.

Ова не е паметен телефон како другите. Ова е моќен телефон

БОИ

Низа од фасцинантни мистични нијанси кои ги редефинираат работата и играта1

ГОЛЕМИНА

Избери го големиот или поголемиот
Galaxy Note20 во мистично бронзена боја, гледано од предната страна со графичка позадина на екранот.
Galaxy Note20
6,7”
flat Infinity-O Display2, 192 g
Galaxy Note20 Ultra во мистично бронзена боја, гледано од предната страна со графичка позадина на екранот.
Galaxy Note20 Ultra
6,9”
edge Infinity-O Display2, 208 g

*Моделот Galaxy Note20 mmWave тежи 194 g.

AUTO STRAIGHTEN

Од несредени чкртаници до праволиниски ракопис, само со еден допир

ПРОФЕСИОНАЛЕН ВИДЕОЗАПИС

Професионален квалитет. Ефекти како на професионален филм. Професионално видео
ПРОБАЈТЕ

*Кога е кликнато на копчето Hands-on, звукот ќе започне автоматски.

Профилот на задната камера на Galaxy Note20 Ultra, маж кој прави чучнувања во фитнес-центар во рамки на обликот на камерата.

ПРОФЕСИОНАЛНА МУЛТИ-КАМЕРА

Повеќе пиксели, повеќе зум, повеќе светлина
Екстремно крупен кадар од тројната задна камера на Galaxy Note20 Ultra, дадена без телефонот.

Galaxy Note20

 • 3x
  Хибриден оптички зум3
 • 30x
  Зум со супер резолуција4

Galaxy Note20 Ultra

 • 5x
  Оптички зум
 • 50x
  Зум со супер резолуција4

ИНТЕЛИГЕНТНА БАТЕРИЈА КОЈА ТРАЕ ЦЕЛ ДЕН

Целосно наполни ја батеријата наутро и слободно дочекај ја ноќта5
Galaxy Note20 Ultra во режим на пејсаж, поставен на страна. На екранот е цртеж со линија на жена, а заднината се менува од бела во црна за да ја покаже употребата на телефонот од утро до мрак.
Galaxy Note206
4300 mAh(типична)
Galaxy Note20 Ultra6
4500 mAh(типична)