Модно забрзување: средба на технологијата и модата

Што се случува кога новиот супермоќен Note9 ќе се најде во рацете на врвен моден
дизајнер?
Прва светска колекција на висока мода создадена на мобилен телефон -
Мобилна мода.


Орелија Фонтан (Aurélie Fontan), користејќи ги подобрениот S Pen,
интелигентната двојна камера, 1 ТВ-простор и извонредно брзиот процесор на
апаратот Note9, докажала дека нејзината креативност не познава граници.

Mobile Couture

Моќна алатка за креаторите

Дознај како Note9 го унапреди работниот процес на Орелија, од инспирацијата до
откривањето и ѝ обезбеди нов поглед на рачно создадената висока мода.

#withGalaxy

Инспирација

Инспирација

Note9 е идеална алатка
за моментите на инспирација.

Дизајн

Дизајн

S Pen и 6,4-инчниот екран со целосна
ширина се совршени за скицирање.

 Ткаенина

Ткаенина

Меморијата и процесорот на апаратот Note9
овозможиле дизајнирањето да биде непречен процес.

3D-печатење

3D-печатење

Проширената меморија на апаратот Note9
може да ги прифати дури и најголемите датотеки.

Интерактивни измени

Интерактивни измени

Ако имаш Note9 при рака
значи дека секогаш имаш контрола.

Дигитален фотоалбум

Дигитален фотоалбум

Камерата на апаратот Note9 овозможува
изработка на фотографии без грешки.