Спецификации

Спецификации

Бои

Galaxy S20 во Космичкo сива боја гледан од позади.
Космичко сива
Galaxy S20 во Космичкo сина боја гледан од позади.
Космичко сина
Galaxy S20 во Космичкo розова боја гледан од позади.
Космичко розова

* Сликина Galaxy S20

Бои

Galaxy S20 plus во Космичкo црна боја гледан од позади.
Космичко црна
Galaxy S20 plus во Космичкo сива боја гледан од позади.
Космичко сива
Galaxy S20 plus во Космичко сина боја гледан од позади.
Космичко сина

* Сликина Galaxy S20+

Бои

Galaxy S20 Ultra во Космичко црна боја гледан од позади.
Космичко црна
Galaxy S20 Ultra во Космичко сива боја гледан од позади.
Космичко сива

* Сликина Galaxy S20 Ultra

Page Tagging

Поддршка