Zašto android: Sve što voliš i još mnogo toga

Сè што сакаш и многу повеќе

Кога менуваш телефони, добро е да знаеш дека и понатаму ќе ги имаш сите
функции што ги сакаш и познаваш. Но со андроид и нашите
мобилни телефони Galaxy добиваш многу повеќе. Дознај повеќе за сè
што е досега користено, како и за голем број функции што немале
можност да се истакнат. Дознај зошто андроид е вистинскиот избор за
тебе. Постигни уште повеќе со галаксија од можности.

екран WhatsApp за андроид

Едноставен за користење

 • Почетен екран
 • Можност за отворање повеќе прозорци
 • Режим на работа со една рака

Почетен екран

Можност за отворање повеќе прозорци

Режим на работа со една рака

Андроид Google мапи на Лондон

Повеќе од порано

 • Апликации
 • Фотографии
 • Е-пошта
 • Мапи

Апликации

Фотографии

Е-пошта

Мапи

 Апликација за видеоигри во кола за андроид

Смени ги правилата

 • Game launcher
 • Играње онлајн
 • Продавница

Game launcher

Играње онлајн

Продавница

Жена што слуша музика на андроид

Следи ги најновите песни

 • Стриминг
 • Dual audio

Стриминг

Dual audio

Сврти нов лист

Smart Switch

Samsung Smart Switch

Го претставуваме

Galaxy S9 | S9+

Samsung Galaxy S9

Откриј ја серијата на

Galaxy телефони

Mobilni telefoni Samsung Galaxy

Треба да знаеш

Запознај го Samsung

Uvod u novu aplikaciju Samsung