Galaxy XCover Pro

SM-G715FZKDSEE
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

Навистина издржлив

IP68

Складира поголема моќност

Батерија

Samsung Knox ја штити твојата приватност на секое ниво

Samsung Knox

2.3GHz, 1.7GHz

CPU-брзина

Опремен за твојата средина

Издржлив телефон наменет за користење на терен. Дизајнот на двата XCover Key ти овозможува да го приспособиш пристапот до апликациите кои ти требаат со само едно притискање. Dual LED ти помага во доживувањата за кои ти треба слаба осветленост, додека Service LED трепка кога примаш пораки. А, со поддршката за полнење POGO, твојот XCover Pro е веднаш подготвен за употреба.

Опремен за твојата средина

Навистина издржлив

Дизајниран да функционира каде и да одиш. Galaxy XCover Pro ги исполнува IP68 и MIL-STD 810G стандардите, така што е доволно издржлив да се спротивстави на суровите надворешни услови. Независно дали планинариш или играш некој спорт во природа, не мора да се грижиш дали телефонот ти е заштитен од прашина и вода*.

Навистина издржлив

*IP68 проценка: Водоотпорен дури и до 1,5 метри слатка вода до 30 минути и заштитен од прашина, земја и песок.*MIL-STD 810G е стандардизиран начин на тестирање создаден од Војската на САД за соодветна проценка на ограничувањата на уредот. Методите на тестирање вклучуваат тест со фрлање од висина од 1,2 метри на ударна површина од иверица којашто се наоѓа врз бетон.

Резолуција што се истакнува

Имај беспрекорен поглед на сите места каде што ќе те однесе животот. 6,3 инчниот дисплеј со висока резолуција на Galaxy XCover Pro овозможува оптимално искуство при гледање фотографии, мапи и друга визуелна содржина додека ја истражуваш природата или си надвор на терен.

Резолуција што се истакнува

*Екранот се мери дијагонално како цел правоаголник без да се сметаат заоблените агли. Вистинската површина што се гледа е помала поради заоблените агли и дупката за камера.

Зголемена осетливост на допир

При употреба, рацете мора да ти бидат топли и суви. Galaxy XCover Pro се карактеризира со интуитивен дисплеј којшто ти овозможува да имаш интеракција со твојот уред дури и кога носиш ракавици, за да можеш да продолжиш да работиш и надвор или да уживаш во надворешните активности без проблем.

Зголемена осетливост на допир

Камери подготвени за на терен

Двојната камера од 25 MP и 8 MP, како и предната камера од 13 MP на Galaxy XCover Pro, прават чисти фотографии дури и кога си надвор на терен. Live Focus ти овозможува да ја заматиш заднината кога сакаш некој објект да се истакне од пејзажите, а со LED Torch Light можеш да ги осветлиш сцените со слабо осветлување.

Камери подготвени за на терен

*Перформансот на камерата може да се разликува во зависност од условите на опкружувањето.

Складира поголема моќност

Моќност направена да овозможи уште подолго време на употреба за да го зголеми твоето уживање. Galaxy XCover Pro доаѓа опремен со заменлива батерија од 4.050 mAh за да имаш доволно батерија за работа или споделување содржини без никакви прекини.

*Дополнителната батерија се продава посебно.**Сликата од производот може да се разликува од вистинскиот уред.***Типична вредност тестирана во лабораториски услови на трети страни. Типична вредност е проценетата просечна вредност, земајќи го предвид отстапувањето во капацитетот на батеријата кај примероците од батерија тестирани според стандардот IEC 61960. Номиналниот (минимален) капацитет е 3.950 mAh (Номинален капацитет на батерија). Реалното време на траење на батеријата може да се разликува во зависност од мрежната средина, начинот на употреба и други фактори.

Складира поголема моќност

*Дополнителната батерија се продава посебно.**Сликата од производот може да се разликува од вистинскиот уред.***Типична вредност тестирана во лабораториски услови на трети страни. Типична вредност е проценетата просечна вредност, земајќи го предвид отстапувањето во капацитетот на батеријата кај примероците од батерија тестирани според стандардот IEC 61960. Номиналниот (минимален) капацитет е 3.950 mAh (Номинален капацитет на батерија). Реалното време на траење на батеријата може да се разликува во зависност од мрежната средина, начинот на употреба и други фактори.

Samsung Knox ја штити твојата приватност на секое ниво

Вградена во хардверот и софтверот на телефонот од самиот почеток, платформата Samsung Knox го штити твојот телефон од моментот кога ќе се вклучи. За повеќеслојна безбедност, таа ги штити твоите најчувствителни информации од злонамерни софтвери и закани.

Samsung Knox ја штити твојата приватност на секое ниво
  • 2.3GHz, 1.7GHz CPU-брзина
  • 2340 x 1080 (FHD+) Резолуција (Главен дисплеј)
  • 218 Тежина (g
  • До 92 Време на репродуцирање аудио (часови)

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

*Времетраењето на батеријата е на основа на лабораториски мерења на компанијата и може да варира во зависност од прилагодувањето на уредот, начинот на користење и условите во кој уредот функционира.

*Перформансот на камерата може да се разликува во зависност од условите на опкружувањето.
*Дополнителната батерија се продава посебно.
*Сликата од производот може да се разликува од вистинскиот уред.
*Типична вредност тестирана во лабораториски услови на трети страни. Типична вредност е проценетата просечна вредност, земајќи го предвид отстапувањето во капацитетот на батеријата кај примероците од батерија тестирани според стандардот IEC 61960. Номиналниот (минимален) капацитет е 3.950 mAh (Номинален капацитет на батерија). Реалното време на траење на батеријата може да се разликува во зависност од мрежната средина, начинот на употреба и други фактори.
*IP68 проценка: Водоотпорен дури и до 1,5 метри слатка вода до 30 минути и заштитен од прашина, земја и песок.*MIL-STD 810G е стандардизиран начин на тестирање создаден од Војската на САД за соодветна проценка на ограничувањата на уредот. Методите на тестирање вклучуваат тест со фрлање од висина од 1,2 метри на ударна површина од иверица којашто се наоѓа врз бетон.
*Екранот се мери дијагонално како цел правоаголник без да се сметаат заоблените агли. Вистинската површина што се гледа е помала поради заоблените агли и дупката за камера.