Page Tagging

Спецификации

Спецификација

Бои

Galaxy Z Flip во огледално-виолетова боја и гледан од предната страна покажувајќи ја задната страна и почетниот екран Galaxy Z Flip во огледално-виолетова боја и гледан од предната страна покажувајќи ја задната страна и почетниот екран
Огледало црна
Galaxy Z Flip во огледално-црна боја и гледан од предната страна покажувајќи ја задната страна и почетниот екран Galaxy Z Flip во огледално-црна боја и гледан од предната страна покажувајќи ја задната страна и почетниот екран
Огледало виолетова

*Достапноста на бојата може да се разликува во зависност од земјата или операторот.

Поддршка