Now Loading
  Нема резултати за пребарувањето.
  No Product
Image

Пронајди дополнителни информаци

 •  
  Информации за Гаранцијата

  Регистрирај го производот и дознај што сѐ е опфатено.

 •  
  Вести и Известувања

  За безбедноста на производот и важни соопштенија

 •  
  SmartThings FAQ

  Први чекори со Samsung SmartThings (Android и iOS)

 • Icon Samsung Remote Service
  Далечински сервис

  Искористи ја далечинската поддршка за телевизори, мобилни телефони и таблети.

 •  
  Батерија на Galaxy

  Проверете како може да се грижите подобро за батеријата со правилно користење и полнење.

 • Слика од Note10 и Note10+ уред еден до друг
  Galaxy Note10

  Добијте брзи совети за Note10

 • Чувајте го Вашиот Samsung Account безбеден
  Чувајте го Вашиот Samsung Account безбеден

  Постави потврда во два чекори. Заштитете ја Вашата сметка со барање на Вашата сметка и друг начин на потврда за најавување.

Совети за користење на Galaxy Z Flip

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Уред Galaxy Z Flip

Galaxy S20 серија - корисен водич за употреба

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
слика на уредите Galaxy S20

Контактирај нѐ

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.

Контактирај нѐ