DeX stanica (2018)

DeX stanica (2018)

EE-M5100

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Боја
Crna
Компатибилност
  • Компактибилни модели S8, S8+, Note8, S9, S9+
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето DeX postolje, zidni punjač, kabl za punjač, HDMI kabl
Влезен/излезен приклучок
  • HDMI HDMI 2.0
  • USB Port USB 2.0 (2 porta)
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 82,4x 158,4 x 33 mm
  • Тежина 135,4 g
Напојување
  • Тип Tip-C

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.