Hyperknit futrola za Galaxy S9+

Hyperknit futrola za Galaxy S9+

EF-GG965

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Hyperknit futrola za Galaxy S9+ (EF-GG965)

Боја
Crvena
Компатибилност
  • Компактибилни модели SM-G965
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Hyperknit futrola
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 77,7*160,7*12,2 mm
  • Тежина 20,66 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.