LED View futrola za Galaxy S8+

LED View futrola za Galaxy S8+

EF-NG955

Преземете го Прирачникот

Спецификации

LED View futrola za Galaxy S8+ (EF-NG955)

Боја
Srebrna
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy S8+
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето LED View futrola
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 76,4 x 160,9 x 13,6 mm
  • Тежина 71,1 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.