Clear View futrola za Galaxy A8 (2018)

Clear View futrola za Galaxy A8 (2018)

EF-QA530

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Clear View futrola za Galaxy A8 (2018) (EF-QA530)

Боја
Providna
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy A8
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Providna futrola
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 72,5 x 148,9 x 10,3 mm
  • Тежина 14,6 g
Тип
Providna futrola

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.