Kožna maska za Galaxy S10+

Kožna maska za Galaxy S10+

EF-VG975

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Kožna maska za Galaxy S10+ (EF-VG975)

Боја
Black
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy S10+
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Leather Cover
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 77.05 X 158.64 X 10.51 mm
  • Тежина 18.8 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.