Preklopna futrola za Galaxy A9

Preklopna futrola za Galaxy A9

EF-WA920

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Preklopna futrola za Galaxy A9 (EF-WA920)

Боја
Roze
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy A9 (2018)
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Preklopna futrola
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 80,6 x 162,7 x 11,8 mm
  • Тежина 55 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.