Providna preklopna maska za Galaxy S10

Providna preklopna maska za Galaxy S10

EF-ZG973

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Providna preklopna maska za Galaxy S10 (EF-ZG973)

Боја
Green
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy S10
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Clear View Cover
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 72.5 X 152 X 10.9 mm
  • Тежина 41.5 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.