Адаптер за во автомобил со двоен приклучок EP-LN920

Адаптер за во автомобил со двоен приклучок EP-LN920

EP-LN920

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Адаптер за во автомобил со двоен приклучок EP-LN920 (EP-LN920)

Боја
Црна
Општи карактеристики
 • Карактеристики Двоен порт за брзо полнење
 • Интерфејс USB-A x2ea
 • Содржина на пакувањето CLA, USB Type-C Кабел
Физичка спецификација
 • Должина на кабел 1.5 m
 • Димензии (ШxВxД) 34x34x86.88 mm
 • Тежина 42.3 g
Напојување
 • Влезен напон 12-24 V
 • Излезен напон (максимален, нормално полнење) 5 V
 • Излезен напон (максимален, брзо полнење) 9
 • Излезна струја (максимална, нормално полнење) 2 A
 • Излезна струја (максимална, брзо полнење) 1.67

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.