Kožni kaiš za Gear S3 Classic

Kožni kaiš za Gear S3 Classic

ET-YSL76

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Kožni kaiš za Gear S3 Classic (ET-YSL76)

Боја
Tamnoplava
Компатибилност
  • Компактибилни модели Gear S3
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Gear S3 kaiš
Физичка спецификација
  • Тежина 13.3 g
  • Материјал Teleća koža, nerđajući čelik
Тип
M (pristaje ručnom zglobu obima od 130 do 195 mm)

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.