3Ch Zakrivljeni Soundbar HW-MS6500

3Ch Zakrivljeni Soundbar HW-MS6500

HW-MS6500

Преземете го Прирачникот

Спецификации

3Ch Zakrivljeni Soundbar HW-MS6500 (HW-MS6500)

Општи карактеристики
 • Број на канали 3
 • Број на звучник 9
 • Опсег на фреквенција 38Hz~20KHz
Звучник
 • Тип на звучник Zatvoreno kućište
 • Тип на сабвуфер (активен/пасивен/безжичен, вграден) N/A
 • Тип на куќиште на сабвуферот N/A
 • Големина на драјверот на сабвуферот N/A
 • Високотонец со широк опсег Da
Аудио карактеристики
 • Тип на засилувач Digital AMP
 • Crystal Amplifier Da
 • Dolby Digital Dolby 5.1ch
 • Dolby Ne
 • DTS Digital Surround DTS 5.1ch
 • Bluetooth Hi-Fi кодек Ne
 • Surround режим Proširenje surround zvuka
 • Број на режими на звук (DSP) 5
 • UHQ 32bit Audio Ne
 • Прекинување на дисторзија Da
Sound Mode
 • Режим Smart Sound Da
Видео карактеристики
 • 3Д видео премин Da
 • 4K видео премин Da
 • HDR Da
Формат за декодирање
 • AAC Da
 • MP3 Da
 • WAV Da
 • OGG Da
 • FLAC Da
 • ALAC Da
Поврзување
 • Anynet+ (HDMI-CEC) Da
 • Bluetooth Da
 • USB Host Ne
 • Bluetooth вклучен Da
 • NFC Ne
 • Број на HDMI влезови/излези 1/1
 • Број на аудио влезови Da
 • Број на оптички влезови 1
 • Врска за автоматско вклучување Da
Специјална функција
 • Компатибилен со SWA-8000S Ne
 • Компатибилен со SWA-8500S Ne
 • Компатибилен со SWA-9000S Da
 • Multiroom Hub Da
 • Multiroom апликација Da
 • BT апликација Ne
 • One Power Da
Димензии
 • Тип на пакување Jedno pakovanje
 • Нето димензии (главен звучник) (ШxВxД) 1160 x 80 x 168
 • Нето димензии (Безжичен модул ) (ШxВxД)) Ne
 • Нето димензии (саб вуфер) (ШxВxД) Ne
 • Бруто димензии (ШxВxД): Едно пакување 1373 x 148 x 228
Тежина
 • Нето тежина (главен звучник) 6.50 kg
 • Нето тежина (Звучник) Ne
 • Нето тежина (сабвуфер) Ne
 • Бруто тежина (едно пакување) 8.90 kg
Напојување
 • Потрошувачка на енергија во режим на подготвеност (главна) 4 W
 • Потрошувачка на енергија во режим на подготвеност (сабвуфер) Ne
 • Потрошувачка на енергија при работа (главна) 450 W
 • Потрошувачка на енергија при работа (само Soundbar) 50 W
 • Operating Power Consumption (for TV, Max) 400 W
 • Потрошувачка на енергија при работа (сабвуфер) Ne
 • Слободен напон Ne
 • Energy Star Ne
Дополнителна опрема
 • ASC MIC Ne
 • Антена Ne
 • Далечински управувач Da
 • HDMI кабел Ne
 • Оптички кабел Da
 • Аудио кабел Ne
 • USB кабел Ne
 • Држач за монтажа на ѕид Da
 • ТВ држач Ne
 • Батерија Da

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.