2Ch Soundbar HW-N400

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Општи карактеристики
 • Број на звучник 4
 • Опсег на фреквенција 55Hz~20KHz
Звучник
 • Тип на звучник Kućište sa ventilacijom
 • Високотонец со широк опсег Da
Аудио карактеристики
 • Тип на засилувач Digitalno
 • Crystal Amplifier Da
 • Dolby Digital Dolby 2 kanala
 • Dolby Ne
 • DTS Digital Surround DTS 2 kanala
 • Број на режими на звук (DSP) 2
 • UHQ 32bit Audio Ne
 • Прекинување на дисторзија Ne
Sound Mode
 • Surround Sound Expansion (Виртуелен Surround звук) Da
 • Режим Smart Sound Ne
Видео карактеристики
 • 3Д видео премин Da
 • 4K видео премин Ne
 • HDR Ne
Формат за декодирање
 • AAC Da
 • MP3 Da
 • WAV Da
 • OGG Da
 • FLAC Da
 • ALAC Ne
 • AIFF Ne
Поврзување
 • Wireless Frequency Band 5GHz
 • Anynet+ (HDMI-CEC) Da
 • Bluetooth DA
 • Wi-Fi Ne
 • USB Version 1,1
 • Ethernet Port Ne
 • Bluetooth вклучен Da
 • Bluetooth Version 2,1
 • Број на HDMI влезови/излези 1/1
 • HDMI Version 1,4
 • Број на аудио влезови 1
 • Број на оптички влезови 1
 • Врска за автоматско вклучување Da
Специјална функција
 • Smart Things App (Changed from Samsung Connect App) Ne
 • Samsung Audio Remote App (Bluetooth) Da
 • Ѕидна монтажа Da
 • Компатибилен со SWA-8500S Da
 • Компатибилен со SWA-9000S Ne
 • Multiroom апликација Ne
 • One Power Ne
Димензии
 • Тип на пакување Jedno pakovanje
 • Нето димензии (главен звучник) (ШxВxД) 640 x 71 x 100,3 mm
 • Нето димензии (Безжичен модул ) (ШxВxД)) N/A
 • Бруто димензии (ШxВxД): Едно пакување 920 x 129 x 176 mm
Тежина
 • Нето тежина (главен звучник) 3 kg
 • Нето тежина (Звучник) N/A
 • Бруто тежина (едно пакување) 4,70 kg
Напојување
 • Потрошувачка на енергија во режим на подготвеност (главна) 2,6W
 • Потрошувачка на енергија при работа (главна) 22W
 • Потрошувачка на енергија при работа (само Soundbar) N/A
 • Operating Power Consumption (for TV, Max) N/A
 • Слободен напон Da
 • Energy Star Ne
Дополнителна опрема
 • Далечински управувач Da
 • HDMI кабел Ne
 • Оптички кабел Da
 • Аудио кабел Ne
 • USB кабел Ne
 • Држач за монтажа на ѕид Da
 • ТВ држач Ne
 • Батерија Da

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.