Gear Fit2 Pro

Gear Fit2 Pro

SM-R365

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Поврзување
 • Технологија на локација GPS,Glonass
 • Wi-Fi 802,11 b/g/n 2,4GHz
 • Верзија Bluetooth Bluetooth v4,2
OS
Tizen
Дисплеј
 • Технологија (Главен дисплеј) Zakrivljeni Super AMOLED
 • Големина (Главен_Дисплеј) 1,5" (38,6mm)
 • Резолуција (Главен дисплеј) 216 x 432
 • Длабочина на боја (Главен дисплеј) 16M
Меморија
 • Големина на RAM (GB) 0,5 GB
 • Големина на ROM (GB) 4 GB
Сензори
Akcelerometar, barometar, žiro senzor, senzor otkucaja srca
Физичка спецификација
 • Димензии (ВxШxД, мм) 51,3 x 25,0 mm
 • Тежина 34g
Батерија
 • Стандарден капацитет на батеријата 200mAh
 • Времетраење на нормална употреба 3~4 Days
 • Време на мала употреба Do 5 Days
 • GPS време на батеријата Do 9 Hours
Аудио и видео
 • Музички плеер & Библиотека Da
 • Формат на аудиорепродуцирање MP3,M4A,3GA,AAC,OGG,OGA,WAV,WMA,AMR,AWB

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.