SC41U0 Usisivač sa sistemom Twin chamber, 750W

SC41U0 Usisivač sa sistemom Twin chamber, 750W

SC41U0

Преземете го Прирачникот

Спецификации

SC41U0 Usisivač sa sistemom Twin chamber, 750W (SC41U0)

Собирање на прав
 • Кеса Da
 • Капацитет за собирање прав 3.0 ℓ
Перформанси
 • Максимална потрошувачка на енергија 750 W
 • Моќност на вшмукување 180 W
Општи информации
 • Контрола на напојување Promenljivo na telu
 • Боја Cosmo plava
 • Ширина на чистење 300 mm
Еко
 • Класа на енергетска ефикасност B
 • Класа на изведба за чистење на тепих. F
 • Класа на перформанси при чистење на тврди подови E
 • Класа на повторна емисија на прашина D
 • Бучава 84 dBA
 • Годишна потрошувачка на енергија 34 kWh/year
 • Номинална влезна моќност 700 W
Четка
 • Главна(2-фази) NB-810
Дополнителна опрема
 • Додаток 1 Čišćenje udubljenja
 • Додаток 2 Čišćenje prašine
Практични функции
 • Автоматско повлекување на кабелот Da
 • Проверка на филтерот Da
Филтер
 • Издувување Da
 • Пред моторот Da
Цевка
 • Тип на цевки ST
Физичка спецификација
 • Должина на кабелот за напојување 6 m
 • Работна половина 9.2 m
 • Димензии на сетот (ШxВxД) 275x230x365 mm
 • Тежина на цел комплет 3.7 kg
 • Вкупна тежина 6.2 kg

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.