Bookcover футрола за Galaxy Tab S6

EF-BT860PAEGWW
Боја КафеаваКафеава

The item is in the cart.

Исправи го уредот на твој начин

BookCover се прикачува магнетски и го прикажува твојот уред со стил, притоа обезбедувајќи идеално гледање на содржината и креациите од два агли. Прикачи го S Pen во вградениот држач за да ти биде при рака, а автоматското вклучување/исклучување ти овозможува само да го затвориш капакот и да започниш веднаш да го користиш. Добиј го во сива, сина или кафеава боја за да го комплетираш изгледот.

Исправи го уредот на твој начин

*Достапноста на боите на производот може да се разликува во зависност од земјата, регионот и операторот.

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.