Galaxy Tab S6 Book Cover тастатура

EF-DT860BJEGGB
Боја СиваСива

The item is in the cart.

Надополнија твојата подвижна работна станица

Прикачи ја магнетски тастатурата BookCover и за еден миг ќе добиеш компјутерско искуство. Копчињата за функции и тастатурата на допир обезбедуваат максимална продуктивност, така што може само да ја прикачиш и да започнеш да работиш или пак да ја откачиш тастатурата и да ја користиш само маската. Вградениот држач го држи S Pen при рака за забелешки и ревизии.

Надополнија твојата подвижна работна станица

Скрати го патот до работната површина

Уживај во искуство како на компјутер на Samsung DeX, само овој пат на тенок таблет. Преносливата тастатура BookCover* на Galaxy Tab S6 користи назначено копче за пристап до DeX, плус touchpad (подлога на допир) за да го комплетираш работниот простор. За да се поврзеш со друг екран, потребен ти е само HDMI-кабел и ќе добиеш уште повеќе простор за извршување на работите.

Скрати го патот до работната површина

*Посети ја официјалната страница на Samsung DeX за да го видиш големиот и растечки список на поддржани апликации и да добиеш повеќе информации за Samsung DeX.

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.