58" Q60T QLED Smart 4K TV (2020)

QE58Q60TAUXXH

0 (0)
 • Вистинскиот тон на боја во секоја сцена
 • Искуси го целосниот спектар на детали
 • Гледај ја сликата, не телевизорот

Одбери Големина

 • Милијардa нијанси на една боја
  Colour Volume 100 % со Quantum Dot
 • Вистинскиот тон на боја во секоја сцена
  Двоен ЛЕД
 • Искуси го целосниот спектар на детали
  Quantum HDR
 • Гледај ја сликата, а не телевизорот
  Без рамка од три страни

Уште подобар квалитет на слика

Уште подобар квалитет на слика Уште подобар квалитет на слика

Милијардa нијанси на една боја

Colour Volume 100 % со Quantum Dot

Технологијата Quantum Dot ја овозможува најсовршената слика досега. Со Color Volume 100 %, Quantum Dot ја претвора светлината во спектакуларна боја која останува совршена на секое ниво на светлина.

Милијардa нијанси на една боја Милијардa нијанси на една боја

* 100 % color volume измерен според стандардот DCI-P3, сертифициран од VDE.

Вистинскиот тон на боја во секоја сцена

Двоен ЛЕД

Технологијата на заднинско осветлување на двојниот ЛЕД го приспособува тонот на бојата според амбиентот на содржината за да може да гледаш онака како што треба да се види.

Вистинскиот тон на боја во секоја сцена Вистинскиот тон на боја во секоја сцена

Искуси го целосниот спектар на детали

Quantum HDR

Quantum HDR ги истакнува деталите и контрастите за да може да ја искусиш целосната моќ на секоја слика. Надминувајќи ги водечките стандарди, динамичното мапирање тонови на HDR10+ создава подлабоки темни бои, поживи слики и детали кои секогаш се истакнуваат.

* Опсегот на Quantum HDR е потврда за блескавост врз основа на внатрешни стандарди на тестирање и подлежи на промена согласно опкружувањето или конкретните услови.

Искуси го целосниот спектар на детали Искуси го целосниот спектар на детали

* Опсегот на Quantum HDR е потврда за блескавост врз основа на внатрешни стандарди на тестирање и подлежи на промена согласно опкружувањето или конкретните услови.

Моќен квалитет на слика

Процесор Quantum Lite

Квалитет на слика кој те допира, овозможен од единствен чип кој диригира со боите, го оптимизира соодносот на високите контрасти и владее со HDR.

Моќен квалитет на слика Моќен квалитет на слика

Гледај ја сликата, а не телевизорот

Без рамка од три страни

Тенок и елегантен дизајн кој те води до најбистрата слика. Минималистичкиот стил од сите страни и недостатокот на рабови поставуваат нови стандарди. Ќе искусиш неверојатно визуелно искуство во кое целосно ќе се препуштиш.

Гледај ја сликата, а не телевизорот Гледај ја сликата, а не телевизорот

Декорирај го просторот со твоите омилени фотографии

Амбиентален режим

Кога ги проектираш омилените фотографии на ТВ екранот, самиот телевизор елегантно се вклопува во декорот. Може да поставиш повеќе фотографии во преубав колаж или да направиш презентација за да биде визуелно свеж и модерен.

* Прецизноста на заднината може да се разликува во зависност од локацијата на телевизорот, зависно од дизајните, шаблоните и/или боите на ѕидовите.

Декорирај го просторот со твоите омилени фотографии Декорирај го просторот со твоите омилени фотографии

* Прецизноста на заднината може да се разликува во зависност од локацијата на телевизорот, зависно од дизајните, шаблоните и/или боите на ѕидовите.

Пристапи до различни содржини користејќи само еден далечински управувач (САД)

Smart Hub & One Remote Control (Достапноста на карактеристиката може да се разликува во зависност од регионот. Провери пред употреба.)

Тоа е сѐ што ти треба за да откриваш многу нови содржини на едно место и максимално да уживаш. Елегантниот One Remote Control далечински управувач е едноставен за да можеш брзо да пребаруваш низ омилените содржини од дигиталниот приемник, конзолата за играње, апликациите, па дури и пренос во живо.

Пристапи до различни содржини користејќи само еден далечински управувач (САД) Пристапи до различни содржини користејќи само еден далечински управувач (САД)

* Услугата може да не е лансирана во исто време со QLED, а достапноста може да се разликува во зависност од регионот.

Пристапи до различни содржини користејќи само еден далечински управувач (ЕУ)

Smart Hub & One Remote Control (Достапноста на карактеристиката може да се разликува во зависност од регионот. Провери пред употреба.)

Тоа е сѐ што ти треба за да откриваш многу нови содржини на едно место и максимално да уживаш. Елегантниот One Remote Control далечински управувач е едноставен за да можеш брзо да пребаруваш низ омилените содржини од дигиталниот приемник, конзолата за играње, апликациите, па дури и пренос во живо.

Пристапи до различни содржини користејќи само еден далечински управувач (ЕУ) Пристапи до различни содржини користејќи само еден далечински управувач (ЕУ)

* Услугата може да не е лансирана во исто време со QLED, а достапноста може да се разликува во зависност од регионот.

Пристапи до различни содржини користејќи само еден далечински управувач (останати делови од светот)

Smart Hub & One Remote Control (Достапноста на карактеристиката може да се разликува во зависност од регионот. Провери пред употреба.)

Тоа е сѐ што ти треба за да откриваш многу нови содржини на едно место и максимално да уживаш. Елегантниот One Remote Control далечински управувач е едноставен за да можеш брзо да пребаруваш низ омилените содржини од дигиталниот приемник, конзолата за играње, апликациите, па дури и пренос во живо.

Пристапи до различни содржини користејќи само еден далечински управувач (останати делови од светот) Пристапи до различни содржини користејќи само еден далечински управувач (останати делови од светот)

* Услугата може да не е лансирана во исто време со QLED, и достапноста може да се разликува во зависност од регионот.

Поминувај го времето гледајќи, а не пребарувајќи (САД)

Universal Guide (Достапноста на карактеристиката може да се разликува во зависност од регионот. Провери пред употреба.)

Организиран список на содржина од канали за пренос во живо, персонализиран само за тебе. Сега можеш со леснотија да дојдеш до омилената содржина без да отвораш апликации.

Поминувај го времето гледајќи, а не пребарувајќи (САД) Поминувај го времето гледајќи, а не пребарувајќи (САД)

* Содржината на услугите може да се разликува во зависност од регионот и подлежи на промени без претходно известување.

Поминувај го времето гледајќи, а не пребарувајќи (UK/FR/DE/IT/ES)

Universal Guide (Достапноста на карактеристиката може да се разликува во зависност од регионот. Провери пред употреба.)

Организиран список на содржина од канали за пренос во живо, персонализиран само за тебе. Сега можеш со леснотија да дојдеш до омилената содржина без да отвораш апликации.

Поминувај го времето гледајќи, а не пребарувајќи (UK/FR/DE/IT/ES) Поминувај го времето гледајќи, а не пребарувајќи (UK/FR/DE/IT/ES)

* Содржината на услугите може да се разликува во зависност од регионот и подлежи на промени без претходно известување.

Поминувај го времето гледајќи, а не пребарувајќи (Индија)

Universal Guide (Достапноста на карактеристиката може да се разликува во зависност од регионот. Провери пред употреба.)

Организиран список на содржина од канали за пренос во живо, персонализиран само за тебе. Сега можеш со леснотија да дојдеш до омилената содржина без да отвораш апликации.

Поминувај го времето гледајќи, а не пребарувајќи (Индија) Поминувај го времето гледајќи, а не пребарувајќи (Индија)

* Содржината на услугите може да се разликува во зависност од регионот и подлежи на промени без претходно известување.

Гледај повеќе содржини истовремено

Multi View

Multi View го дели екранот на телевизорот на два дела за да можеш да ја гледаш содржината на едната страна, а на другата да ја гледаш содржината прикажана на екранот на мобилниот телефон. Ова значи дека повеќе не мора да го тргаш погледот од ТВ екранот за да го ѕирнеш телефонот.

* Достапноста на карактеристиката може да се разликува во зависност од мобилниот уред.

Гледај повеќе содржини истовремено Гледај повеќе содржини истовремено

* Достапноста на карактеристиката може да се разликува во зависност од мобилниот уред.

Само изговори го тоа што го сакаш, и ќе го добиеш

Повеќе гласовни асистенти

Сѐ е полесно со гласовна контрола. Сега веднаш можеш да дојдеш до омилената содржина, да добиеш одговори, дури и да го контролираш твојот телевизор и другите поврзани уреди во домот. Само кажи го она што го сакаш

* Samsung може во кое било време и по сопствено убедување, без претходно предупредување или известување, да ги смени Услугите или да го одложи и/или прекине давањето на Услуги или кој било дел од Услугите. Наведените содржини, ТВ услуги и способности може да не се достапни во сите региони и територии. Достапноста на услугите може сѐ уште да не е достапна при купувањето на овој производ.* Bixby гласовната команда препознава англиски (US/UK), француски, шпански, германски, италијански, кинески и корејски јазик. Не се препознаени сите акценти, дијалекти и изрази.* Amazon, Alexa и сите поврзани лого ознаки се заштитни знаци на Amazon.com, Inc. или неговите подружници. * Google е заштитен знак на Google LLC.

Само изговори го тоа што го сакаш, и ќе го добиеш Само изговори го тоа што го сакаш, и ќе го добиеш

* Samsung може во кое било време и по сопствено убедување, без претходно предупредување или известување, да ги смени Услугите или да го одложи и/или прекине давањето на Услуги или кој било дел од Услугите. Наведените содржини, ТВ услуги и способности може да не се достапни во сите региони и територии. Достапноста на услугите може сѐ уште да не е достапна при купувањето на овој производ.* Bixby гласовната команда препознава англиски (US/UK), француски, шпански, германски, италијански, кинески и корејски јазик. Не се препознаени сите акценти, дијалекти и изрази.* Amazon, Alexa и сите поврзани лого ознаки се заштитни знаци на Amazon.com, Inc. или неговите подружници. * Google е заштитен знак на Google LLC.

Започни го твојот паметен начин на живеење со QLED

SmartThings Dashboard

QLED работи со SmartThings за да можеш да го контролираш твојот паметен дом. QLED се поврзува со IoT уреди и сензори за да можеш да ги вклучиш светлата, да провериш што има во фрижидерот, дури и да го пуштиш роботот правосмукалка и сето тоа го правиш без да станеш од креветот. Тоа е сосема нов свет.

Започни го твојот паметен начин на живеење со QLED Започни го твојот паметен начин на живеење со QLED

Спецификации

 • Димензии на комплетот со постоље (ШxВxД) 1290.6 x 826.4 x 243.3 mm
 • Тежина на комплетот со подлога 18.6 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи од производот се предмет на промена.