UHD 4K Smart ТВ NU7100 Серија 7

UHD 4K Smart ТВ NU7100 Серија 7

UE40NU7182UXXH

 • Вистинска 4K UHD Резолуција
 • Процесор UHD, неверојатен квалитет на слика
 • Елегантен и тенок дизајн
 • Вистинска резолуција 4К UHD
  4К UHD
 • Затемнување UHD
  Затемнување UHD
 • PurColor
  PurColor
 • Синхронизација и споделување на содржина
  Sync & Share

Повеќе детали, повеќе уживање

* Дизајнот и спецификациите на производите може да се разликуваат во зависност од моделот и од големината на телевизорот.

Вистинска резолуција 4К UHD

Уживај во јасните остри слики со телевизорот 4K UHD што има 4x повеќе пиксели од телевизорот FHD. Сега може да ги видиш и најситните детали во секој кадар.

HDR, пронајди ги скриените детали

Гледај содржини HDR со јасна слика и подобра експресија на бои. Телевизорот Samsung UHD ти овозможува да видиш повеќе детали во светлите и темните кадри.

PurColor

Гледај ја својата омилена содржина со природни бои што толку јасно ги прикажуваат деталите како да гледаш во живо. Доживеј поживописно искуство на гледање.

PurColor PurColor

Затемнување UHD

Уживај во бојата, острината и во нивото на контраст оптимизирани според условите на гледање. Функцијата затемнување на телевизорите Samsung UHD го дели и го обработува екранот во мали блокови, со што може да видиш повеќе прецизни детали.

Затемнување UHD Затемнување UHD

Види поширока слика

Толку блиску... како никогаш досега. Кога екранот е толку голем, пред очите ти оживуваат уште повеќе детали. На нов начин ќе ја доживееш секоја секунда од натпреварот, ќе ја почувствуваш секоја експлозија и ќе бидеш во средиште на секоја акција. На поголем екран сѐ е пореално.

Тенок, модерен и едноставен

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Погледни ја нашата галерија на производи.

Елегантен и тенок дизајн

Атрактивниот дизајн на телевизорите UHD, модерен и елегантен, природно ги исполнува контурите на твојот простор со својата префинетост.

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Погледни ја нашата галерија на производи.

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Погледни ја нашата галерија на производи.

Интелигентен начин за уживање со паметен телевизор.

Пристигни на забавата на побрз, полесен и поинтелигентен начин. Опцијата One Depth прикажува различни содржини на еден екран. Пристапи им на различни извори на содржини и прегледај ги сликичките пред да се нурнеш во содржината.

* Сликите се симулирани и служат само како илустрација. Спецификациите на изгледот и на дизајнот што не влијаат врз перформансите на производот се подложни на промени без претходно најавување.** Паметните услуги и GUI (графички кориснички интерфејс) може да се разликуваат во зависност од моделот и од регионот.*** Сите апарати мора да бидат на иста мрежа и потребна е интернет-врска.**** Потребно е членство за стриминг Netflix.

Апликација SmartThings, една апликација за сѐ

Апликацијата SmartThings дава опции, како што се Универзален водич, Далечинско управување и Приказ на содржината од телефонот на телевизорот.

* Апаратите што се компатибилни со SmartThings може да се разликуваат во зависност од регионот.** Овие услуги и GUI (графички кориснички интерфејс) може да се разликуваат во зависност од регионот.*** Оваа функција може да се разликува во зависност од мобилниот уред и од оперативниот систем. **** Неопходно е да се преземе и да се инсталира апликацијата SmartThings.

Мобилно нагодување

 • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување.** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.
 • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување. ** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.
 • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување.** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.
 • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување.** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.

Синхронизација и споделување на содржина

Искористи ги сите предности што ти ги дава Samsung Cloud. Незабележливо поврзи ги своите паметни уреди Samsung за да ги синхронизираш фотографиите. Сега може да ги споделиш своите фотографии од телефонот и да уживаш во нив на телевизорот или на екранот на фрижидерот.

* Важи само за компатибилни уреди.

* Важи само за компатибилни уреди.

Повеќе содржини

И тука не е крајот. Те чекаат неограничени содржини.

Steam Link

Играј игри на големиот екран со висококвалитетна графика и звук. Апликацијата Steam Link овозможува пренесување на игрите Steam и нема потреба да се користи посебен декодер за Steam Link.

* Услугата Steam Link и GUI зависат од регионот. ** Сликите се симулирани и служат само како илустрација. Спецификациите на изгледот и на дизајнот што не влијаат врз перформансите на производот подлежат на измени без претходна најава

Спецификации

 • Серија 7
 • Резолуција 3,840 x 2,160
 • Димензии на комплетот со подлога (ШxВxД) 913.7 x 573.7 x 207.4 mm
 • Тежина на комплетот со подлога 8,7 kg

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање
Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи од производот се предмет на промена.