Quantum Dot

Следниот чекор во еволуцијата на телевизорите

SUHD Quantum Dot, 4K

Пример за иновации

UHD 4K телевизори

Samsung UHD 4K Curved Smart TV

Збогатено уживање при гледањето

Full HD телевизори

Samsung Full HD Curved Smart TV

Јасна детална слика

HD телевизори

Samsung HD TV Joiiii
Филтри

Применети филтри

    селектирај споредНајново

    Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи од производот се предмет на промена.