UHD 4K Smart TV NU7090 Серија 7

UE55NU7023KXXH
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

Вистинска резолуција 4К UHD

4К UHD

HDR, види повеќе детали

HDR

PurColor

PurColor

Затемнување UHD

Затемнување UHD

UHD, биди поврзан, уживај повеќе

UHD, биди поврзан, уживај повеќе

* Дизајнот и спецификациите на производите може да се разликуваат во зависност од моделот и од големината на телевизорот.

Вистинска резолуција 4К UHD

Уживај во јасните остри слики со телевизорот 4K UHD што има 4x повеќе пиксели од телевизорот FHD. Сега може да ги видиш и најситните детали во секоја сцена.

Вистинска резолуција 4К UHD

HDR, види повеќе детали

Гледај содржини HDR со јасна слика и подобра експресија на бои. Телевизорот Samsung UHD ти овозможува да видиш повеќе детали во светлите и во темните сцени.

HDR, види повеќе детали

PurColor

Гледај ја својата омилена содржина со природни бои што толку јасно ги прикажуваат деталите како да гледаш во живо. Доживеј поживописно искуство на гледање.

PurColor

Затемнување UHD

Уживај во бојата, острината и во нивото на контраст што се оптимизирани според условите на гледање. Затемнувањето UHD го дели и го обработува екранот во мали блокови, така што може да видиш повеќе прецизни детали.

Затемнување UHD

Тенок и модерен во твојот простор

Тенок и модерен во твојот простор

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Погледни ја нашата галерија на производи.

Елегантен и тенок дизајн

Модерен и елегантен, тренди дизајнот природно се вклопува во контурите на твојот простор со префинет дизајн.

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Погледни ја нашата галерија на производи.

Елегантен и тенок дизајн

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Погледни ја нашата галерија на производи.

Интелигентен начин за уживање со паметен телевизор.

Пристигни на забавата на побрз, полесен и поинтелигентен начин. Опцијата One Depth прикажува различни содржини на еден екран. Пристапи им на различни извори на содржини и прегледај ги сликичките пред да се нурнеш во содржината.

Интелигентен начин за уживање со паметен телевизор.

* Сликите се симулирани и служат само како илустрација. Спецификациите на изгледот и на дизајнот што не влијаат врз перформансите на производот се подложни на промени без претходно најавување.** Паметните услуги и GUI (графички кориснички интерфејс) може да се разликуваат во зависност од моделот и од регионот.*** Сите апарати мора да бидат на иста мрежа и потребна е интернет-врска.**** Потребно е членство за стриминг Netflix.

Универзален водич

Не губи време грижејќи се за тоа што ќе гледаш следно. Универзалниот водич ти ги покажува не само популарните емисии и содржини туку со тоа и посебно препорачува содржини какви што ти се допаѓаат, анализирајќи ги твоите навики за гледање во претходните неколку месеци.

Универзален водич

* Давањето согласност за условите на користење на апаратот Smart Hub и политиката на приватност се неопходни пред употреба. ** Паметните услуги и GUI (графички кориснички интерфејс) зависат од моделот и од регионот.

Апликација SmartThings, една апликација за сѐ

Апликацијата SmartThings дава опции, како што се Универзален водич, Далечинско управување и Приказ на содржината од телефонот на телевизорот.

Апликација SmartThings, една апликација за сѐ

* Апаратите што се компатибилни со SmartThings може да се разликуваат во зависност од регионот.** Овие услуги и GUI (графички кориснички интерфејс) може да се разликуваат во зависност од регионот.*** Оваа функција може да се разликува во зависност од мобилниот уред и оперативниот систем. **** Неопходно е да се преземе и да се инсталира апликацијата SmartThings.

Мобилно нагодување

  • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување.** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.
  • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување.** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.
  • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување.** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.
  • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување.** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.

Синхронизација и споделување на содржина

Искористи ги сите предности што ти ги дава Samsung Cloud. Незабележливо поврзи ги своите паметни уреди Samsung за да ги синхронизираш фотографиите. Сега може да ги споделиш своите фотографии од телефонот и да уживаш во нив на телевизорот или на екранот на фрижидерот.

* Важи само за компатибилни уреди.

Sync & Share

* Важи само за компатибилни уреди.

Повеќе содржини

И тука не е крајот. Те чекаат неограничени содржини.

TV Plus

Добиј пристап до широката палета на содржини со 4K UHD и HDR. TV Plus ги дава најновата содржина и филмовите со исклучителна резолуција, така што може да уживаш во кинематографско доживување во удобноста на својот дом.

* Услугата TV Plus и GUI може да се разликуваат во зависност од регионот.

TV Plus

* Услугата TV Plus и GUI може да се разликуваат во зависност од регионот.

Steam Link

Играј игри на големиот екран со висококвалитетна графика и звук. Апликацијата Steam Link овозможува пренесување на игрите Steam и нема потреба да се користи посебен декодер за Steam Link.

Steam Link

* Услугата Steam Link и GUI зависат од регионот. ** Сликите се симулирани и служат само како илустрација. Спецификациите на изгледот и на дизајнот што не влијаат врз перформансите на производот подлежат на измени без претходна најава

  • 7 Серија
  • 3,840 x 2,160 Резолуција
  • 1238.6 x 757.0 x 242.1 mm Димензии на комплетот со подлога (ШxВxД)
  • 17,50 kg Тежина на комплетот со подлога

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи од производот се предмет на промена.