49" 4K UHD Smart TV NU7100 Серија 7

UE49NU7172UXXH

The item is in the cart.

Вистинска резолуција 4К UHD

Вистинска резолуција

HDR, види повеќе детали

HDR

Синхронизација и споделување на содржина

Синхронизација и споделување на содржина

3840 x 2160

Резолуција

UHD, биди поврзан, уживај повеќе

UHD, биди поврзан, уживај повеќе

*Дизајнот и спецификациите на производите може да се разликуваат во зависност од моделот и од големината на телевизорот.

Вистинска резолуција 4К UHD

Уживај во јасните остри слики со телевизорот 4K UHD што има 4x повеќе пиксели од телевизорот FHD. Сега може да ги видиш и најситните детали во секоја сцена.

Вистинска резолуција 4К UHD

HDR, види повеќе детали

Гледај содржини HDR со јасна слика и подобра експресија на бои. Телевизорот Samsung UHD ти овозможува да видиш повеќе детали во светлите и во темните сцени.

HDR, види повеќе детали

PurColour

Гледај ја својата омилена содржина со природни бои што ги прикажуваат деталите толку јасно како да гледаш во живо. Доживеј поживописно искуство на гледање.

PurColour

Затемнување UHD

Уживај во бојата, острината и во нивото на контраст што се оптимизирани според условите на гледање. Затемнувањето UHD го дели и го обработува екранот во мали блокови, така што може да видиш повеќе прецизни детали.

Затемнување UHD

Супер голем TV, види ја поголемата слика

Искуси забава со поголеми размери на екранот. Задлабочи се во кино доживувањето што те остава без здив и ќе ти се чини дека си на натпревар со напредно ниво на доживување.

Супер голем TV, види ја поголемата слика

Тенок и модерен во твојот простор

Тенок и модерен во твојот простор

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Види ја галеријата на нашите производи.

Тенок (slim) дизајн

Модерен и елегантен, тренди дизајнот природно се вклопува во контурите на твојот простор со префинет дизајн.

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Види ја галеријата на нашите производи.

Тенок (slim) дизајн

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Види ја галеријата на нашите производи.

Интелигентен начин да уживаш во паметен телевизор

Дојди до забава на побрз, полесен и поинтелигентен начин. Опцијата One Depth прикажува различни содржини на еден екран. Пристапи до различни извори на содржини и прегледај ги сликичките пред да се нурнеш во содржината.

Интелигентен начин да уживаш во паметен телевизор

* Сликите се симулирани и служат само како илустрација. Спецификациите на изгледот и на дизајнот што не влијаат врз перформансите на производот се подложни на промени без претходно најавување.** Паметните услуги и GUI (графички кориснички интерфејс) може да се разликуваат во зависност од моделот и од регионот.*** Сите апарати мора да бидат на иста мрежа и потребна е интернет-врска.**** Потребно е членство за стриминг Netflix.

Апликација SmartThings, една апликација за сѐ

Апликацијата SmartThings дава опции, како што се Далечинско управување и Приказ на содржината на телефонот на телевизорот.

Апликација SmartThings, една апликација за сѐ

* Апаратите што се компатибилни со SmartThings може да се разликуваат во зависност од регионот.** Овие услуги и GUI (графички кориснички интерфејс) може да се разликуваат во зависност од регионот.*** Оваа функција може да се разликува во зависност од мобилниот уред и од оперативниот систем. **** Неопходно е да се преземе и да се инсталира апликацијата SmartThings.

Мобилно нагодување

  • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување.** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.
  • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување.** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.
  • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување.** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.
  • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување.** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.

Синхронизација и споделување на содржина

Искористи ги сите предности што ти ги дава Samsung Cloud. Незабележливо поврзи ги своите паметни уреди Samsung за да ги синхронизираш фотографиите. Сега може да ги споделиш своите фотографии од телефонот и да уживаш во нив на телевизорот или на екранот на фрижидерот.

* Важи само за компатибилни уреди.

Синхронизација и споделување на содржина

* Важи само за компатибилни уреди.

Повеќе содржини

И тука не е крајот. Те чекаат неограничени содржини.

Steam Link

Уживај во своите брзи игри PC на TV преку опцијата Steam link. Играј ја својата омилена игра PC на големиот екран без напрегнување да видиш и искривување пред малиот монитор.

Steam Link

* Услугите Steam Link и GUI може да се разликуваат во зависност од регионот.** Сликите се симулирани и служат само како илустрација. Спецификациите на изгледот и на дизајнот што не влијаат врз перформансите на производот подлежат на измени без претходна најава.

  • 3840 x 2160 Резолуција
  • 1300 PQI (индекс на квалитет на слика)
  • 2 канали Тип на звучник
  • 1457,5 x 917,3 x 312,8 mm Димензии на комплетот со подлога (ШxВxД)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи од производот се предмет на промена.