UHD 4K Smart ТВ NU7100 Серија 7

UE40NU7182UXXH
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

Вистинска резолуција 4К UHD

4К UHD

Затемнување UHD

Затемнување UHD

PurColor

PurColor

Синхронизација и споделување на содржина

Sync & Share

Повеќе детали, повеќе уживање

Повеќе детали, повеќе уживање

* Дизајнот и спецификациите на производите може да се разликуваат во зависност од моделот и од големината на телевизорот.

Вистинска резолуција 4К UHD

Уживај во јасните остри слики со телевизорот 4K UHD што има 4x повеќе пиксели од телевизорот FHD. Сега може да ги видиш и најситните детали во секој кадар.

Вистинска резолуција 4К UHD

HDR, пронајди ги скриените детали

Гледај содржини HDR со јасна слика и подобра експресија на бои. Телевизорот Samsung UHD ти овозможува да видиш повеќе детали во светлите и темните кадри.

HDR, пронајди ги скриените детали

PurColor

Гледај ја својата омилена содржина со природни бои што толку јасно ги прикажуваат деталите како да гледаш во живо. Доживеј поживописно искуство на гледање.

Затемнување UHD

Уживај во бојата, острината и во нивото на контраст оптимизирани според условите на гледање. Функцијата затемнување на телевизорите Samsung UHD го дели и го обработува екранот во мали блокови, со што може да видиш повеќе прецизни детали.

Види поширока слика

Толку блиску... како никогаш досега. Кога екранот е толку голем, пред очите ти оживуваат уште повеќе детали. На нов начин ќе ја доживееш секоја секунда од натпреварот, ќе ја почувствуваш секоја експлозија и ќе бидеш во средиште на секоја акција. На поголем екран сѐ е пореално.

Види поширока слика

Тенок, модерен и едноставен

Тенок, модерен и едноставен

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Погледни ја нашата галерија на производи.

Елегантен и тенок дизајн

Атрактивниот дизајн на телевизорите UHD, модерен и елегантен, природно ги исполнува контурите на твојот простор со својата префинетост.

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Погледни ја нашата галерија на производи.

Елегантен и тенок дизајн

* Реалниот производ може да се разликува од прикажаниот. Погледни ја нашата галерија на производи.

Интелигентен начин за уживање со паметен телевизор.

Пристигни на забавата на побрз, полесен и поинтелигентен начин. Опцијата One Depth прикажува различни содржини на еден екран. Пристапи им на различни извори на содржини и прегледај ги сликичките пред да се нурнеш во содржината.

Интелигентен начин за уживање со паметен телевизор.

* Сликите се симулирани и служат само како илустрација. Спецификациите на изгледот и на дизајнот што не влијаат врз перформансите на производот се подложни на промени без претходно најавување.** Паметните услуги и GUI (графички кориснички интерфејс) може да се разликуваат во зависност од моделот и од регионот.*** Сите апарати мора да бидат на иста мрежа и потребна е интернет-врска.**** Потребно е членство за стриминг Netflix.

Апликација SmartThings, една апликација за сѐ

Апликацијата SmartThings дава опции, како што се Универзален водич, Далечинско управување и Приказ на содржината од телефонот на телевизорот.

Апликација SmartThings, една апликација за сѐ

* Апаратите што се компатибилни со SmartThings може да се разликуваат во зависност од регионот.** Овие услуги и GUI (графички кориснички интерфејс) може да се разликуваат во зависност од регионот.*** Оваа функција може да се разликува во зависност од мобилниот уред и од оперативниот систем. **** Неопходно е да се преземе и да се инсталира апликацијата SmartThings.

Мобилно нагодување

  • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување.** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.
  • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување. ** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.
  • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување.** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.
  • * За процесот на нагодување потребен е налог Samsung. Телевизорот мора да има интернет-врска за мобилно нагодување.** Процесот на нагодување може да се изврши и преку далечинскиот управувач.

Синхронизација и споделување на содржина

Искористи ги сите предности што ти ги дава Samsung Cloud. Незабележливо поврзи ги своите паметни уреди Samsung за да ги синхронизираш фотографиите. Сега може да ги споделиш своите фотографии од телефонот и да уживаш во нив на телевизорот или на екранот на фрижидерот.

* Важи само за компатибилни уреди.

Синхронизација и споделување на содржина

* Важи само за компатибилни уреди.

Повеќе содржини

И тука не е крајот. Те чекаат неограничени содржини.

Steam Link

Играј игри на големиот екран со висококвалитетна графика и звук. Апликацијата Steam Link овозможува пренесување на игрите Steam и нема потреба да се користи посебен декодер за Steam Link.

Steam Link

* Услугата Steam Link и GUI зависат од регионот. ** Сликите се симулирани и служат само како илустрација. Спецификациите на изгледот и на дизајнот што не влијаат врз перформансите на производот подлежат на измени без претходна најава

  • 7 Серија
  • 3,840 x 2,160 Резолуција
  • 913.7 x 573.7 x 207.4 mm Димензии на комплетот со подлога (ШxВxД)
  • 8,7 kg Тежина на комплетот со подлога

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи од производот се предмет на промена.