SC18M31B0HN Канистер правосмукалка со Cyclone Force и Anti-Tangle турбина

SC18M31B0HN Канистер правосмукалка со Cyclone Force и Anti-Tangle турбина

VC18M31B0HN/AD

0 (0)

Одбери боја

Боја :

Дизајнирана за чистење домови со помалку заплеткани влакна од миленици*

Мини алатка за грижа за миленици

Мини алатката за грижа за миленици ја отстранува нервозата од отстранување на несаканите влакна од миленици од двоседи, кревети и душеци. Ротирачката четка дизајнирана со гумен материјал значително ја намалува количината на влакна од миленици натапкана на барабанот од четката*. Освен тоа, нејзиниот компактен дизајн е лесен за маневрирање и се вклопува во помали простори.

Мини алатка за грижа за миленици Мини алатка за грижа за миленици

*Тестирана интерно во споредба со конвенционалната четка на Samsung „TB-480“.

Дизајнирана за длабинско чистење на домови со миленици

Четка за грижа за миленици

Четката за грижа за миленици има моќна турбина која го ротира барабанот на четката, така што таа е многу ефикасна во собирање на влакната од миленици*. Исто така ги движи острите влакна подлабоко во материјалот на вашиот тепих, отстранувајќи ја натапканата нечистотија и алергени**. Освен тоа, деливиот горен капак овозможува леснотија за одржување.

Четка за грижа за миленици Четка за грижа за миленици

* Тестирана интерно во споредба со конвенционаната четка Samsung „NB945“.** Резултатот од чистењето може да се разликува според типот на подот.*** Горната слика може делумно да се разликува од тековниот производ.

Дизајнирана за љубители на миленици

Производот за грижа за миленици одговара на вашиот животен стил

Препорачана за сите видови подови, Samsung едицијата за грижа за миленици се карактеризира со седум модели за да одговара на вашиот животен стил - двa торбести кутии и пет кутии без торба. Исто така нуди воздушно движечка Четка за грижа за миленици или Мини алатка за грижа за корисници како и три стандардни додатоци за чистење.

Дизајнирана за љубители на миленици Дизајнирана за љубители на миленици

* Горната слика може делумно да се разликува од тековниот производ.

Поконзистентно

Турбина против заплеткување

Турбината против заплеткување обезбедува поконзистентно вшумукување* што нема да се затне од влакна, со што се одржува оптимално вшмукување подолг временски период. *Врз основа на интерно тестирање. Тестирано на вентилаторот на турбината со користење на мешавина од коса и влакна од миленици на подот. Споредено со конвенционалниот Samsung VC21F50VNAR/EV.

Турбина против заплеткување Турбина против заплеткување

Нема повеќе грижа

Едноставно одржување

Уживајте во едноставното одржување со Турбината против заплеткување, која заштитува прашината, нечистотијата и влакната да се заплеткаат околу неа. Лесната Корпа за отпадоци може лесно да се раздели и хигиенски да се испразни со притискање на копче.

Едноставно одржување Едноставно одржување

Лесна за проверка внатре

Голем капацитет на корпата за прашина

Големиот капацитет на корпата за прашина може да држи 2 литри прашина и нечистотија, така што лесно можете да исчистите повеќе без да ја празните толку често. И бидејќи има стилизиран проѕирен капак во форма на „сончев кров“ чесно можете да видите кога е полнна со еден поглед и без да се виткате.

Лесна за проверка внатре Лесна за проверка внатре

Лесно разделиво

Лесна за пристап

Далечинска контрола*

Рачката за далечинска контрола се карактеризира со контролни копчиња кои се лесно достапни така што лесно можете да ја вклучувате/исклучувате машинаа и да ја одберете оптималната моќ на вшмукување без прекинување на чистењето.

*Достапно во серии VCXXM31AXXX, VCXXM31BXXX, VCXXM31CXXX.

Далечинска контрола* Далечинска контрола*

*Достапно во серии VCXXM31AXXX, VCXXM31BXXX, VCXXM31CXXX.

Спецификации

  • Капацитет за собирање прав 2 ℓ
  • Максимална потрошувачка на енергија 1800 W
  • Димензии на сетот (ШxВxД) 272x234x407 mm
  • Тежина на цел комплет 4.8 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.