VC2100M Канистер правосмукалка за грижа на миленици со Anti-Tangle турбина

VC07M21N9VD/GE
Боја ЗлатнаЗлатна

The item is in the cart.

Додаток Mini Pet Care

Додаток Mini Pet Care

Четка Pet Care

Четка Pet Care

1.5 ℓ

Капацитет за собирање прав

700 W

Максимална потрошувачка на енергија

Дизајнирана за чистење на домот од заплетканите влакна од милениците*

Додаток Mini Pet Care

Со додатокот Mini Pet Care повеќе нема да имаш проблеми при отстранувањето на несаканите влакна од милениците од каучите, креветите и душеците. Ротирачката четка дизајнирана со гумен материјал значително ја намалува количината на влакна од милениците кои се заплеткуваат на четката на барабанот*. Освен тоа, нејзиниот компактен дизајн овозможува лесно ракување и чистење на потешко достапните места.

Дизајнирана за чистење на домот од заплетканите влакна од милениците*

* Тестирана интерно преку споредба со конвенционалната четка на Samsung „TB-480“.

Дизајнирана за длабинско чистење на домови со миленици

Четка Pet Care

Четката Pet Care има моќна турбина која ja врти четката на барабанот, правејќи ја многу поефикасна во собирање на влакната од милениците*. Исто така, ги движи острите влакна подлабоко во ткаенината на тепихот, отстранувајќи ја нaталожената нечистотија и алергени**. Освен тоа, горниот капак лесно се одвојува и со тоа го олеснува одржувањето.

Четка Pet Care

* Тестирана интерно преку споредба со конвенционалната четка Samsung „NB945“.** Ефикасноста на чистењето може да се разликува во зависност од типот на подот.*** Горната слика може делумно да се разликува од вистинскиот производ.

Дизајнирани за љубителите на домашни миленици

Асортиман на производи за домашни миленици Pet Care, прилагоден на твојот животен стил

Препорачана за сите видови подови, серијата производи Pet Care на Samsung содржи седум модели кои се прилагодени на твојот животен стил - две правосмукалки со канистер и вреќа и пет правосмукалки со канистер без вреќа. Исто така, има и воздушна четка Pet Care или додаток Mini Pet Care, како и три стандардни додатоци за чистење.

Дизајнирани за љубителите на домашни миленици

* Горната слика може делумно да се разликува од вистинскиот производ.

Лесно се одвојува

Лесна за движење и употреба

Компактен дизајн

Дали имаш проблеми кога користиш големи и тешки правосмукалки? Компактниот дизајн на Samsung VC2100 ти помага брзо да ја исчистиш целата куќа со малку труд.Samsung VC2100 е 22% покомпактен во големина* во споредба со конвенционална правосмукалка*, така што лесно се повлекува и движи низ домот.

*Споредено со Samsung VCC6562V3G/XEV

Компактен дизајн

*Споредено со Samsung VCC6562V3G/XEV

  • 1.5 ℓ Капацитет за собирање прав
  • 700 W Максимална потрошувачка на енергија
  • 272x243x398 mm Димензии на сетот (ШxВxД)
  • 4.4 kg Тежина на цел комплет

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.