VCJG24GH JUNGLE Канистер правосмукалка

VC24GHNJGBK/AD
Боја Темно синаТемно сина

D

The item is in the cart.

3 ℓ

Капацитет за собирање прав

2400 W

Максимална потрошувачка на енергија

297x246x419 mm

Димензии на сетот (ШxВxД)

5.3 kg

Тежина на цел комплет

Супериорно искуство во чистењето со моќност од 2400W

Моќниот мотор на Samsung од 2400W VC има моќ на вшмукување од 440W која што отстранува нечистотија, прашина и честички побрзо и подлабински од останатите правосмукалки. Тоа значи дека со помал напор ќе го исчистиш домот за пократко време.

Супериорно искуство во чистењето со моќност од 2400W

Чистењето со правосмукалка нека биде време поминато во тишина

Замисли да можеш да слушаш музика додека чистиш со правосмукалка или пак, да го чистиш долниот кат додека децата мирно спијат на горниот кат. Структурата за низок шум и Silencio Plus Brush помагаат да се ограничи бучавата на само 75 децибели- потивко дури и од обичен телефонски разговор! Исто така, нема да ги слушаш иритирачките високофреквентни звуци кои може да ги предизвика струењето на воздухот како при чистење со обична правосмукалка.

Чистењето со правосмукалка нека биде време поминато во тишина

Софистициран изглед, едноставна употреба

Нашата нова цилиндрична правосмукалка со одличен премиум дизајн е направена од: Виолетова гламур, тиркизна школка и полноќна црна боја. Без оглед на тоа кој панел во боја, централно поставените контролни панели на метална завршница ќе ти овозможат да ја вклучиш правосмукалката или да го вратите кабелот со допир на подножјето.

Софистициран изглед, едноставна употреба
  • 3 ℓ Капацитет за собирање прав
  • 2400 W Максимална потрошувачка на енергија
  • 297x246x419 mm Димензии на сетот (ШxВxД)
  • 5.3 kg Тежина на цел комплет

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.