VS03R6523J1 Stick/ Рачна правосмукалка со Anti-tangle Soft Action Brush

VS03R6523J1/GE
Боја Темно златнаТемно златна

The item is in the cart.

Мека четка без заплеткување

Мека четка без заплеткување

Самостоечка

Самостоечка

Сад за прашина & четка EZClean (EZClean технологија)

Сад за прашина & четка EZClean (EZClean технологија)

Алатка за тешко достапни места

Алатка за тешко достапни места

Меко и ефективно чистење на тврди подови

Мека четка без заплеткување

Чисти ги тврдите подови поефикасно со помалку заплеткување. Меката четка без заплеткување е направена од меки ткаени текстили, вклучувајќи анти-статичко сребро. Така, таа ја собира ситната прашина од тврди подови и ги чисти тесните отвори. Ја намалува и количината на влакна од миленици што се заплеткуваат.

Мека четка без заплеткување

Остави ја сама да стои исправена

Самостоечка

Практичниот самостоечки дизајн значи дека сама може да стои исправена. Ако се случи нешто итно или сакаш да направиш пауза, може веднаш да прекинеш со чистењето и да ја оставиш да стои. Навистина лесно се складира.

Самостоечка

Лесно и чисто отстрани ја заплетканата коса

Сад за прашина & четка EZClean (EZClean технологија)

Технологијата EZClean ти овозможува лесно и хигиенски да ја отстраниш сета фатена прашина или отпадоци, вклучувајќи долги влакна. Ако сакаш да го испразниш садот за прашина EZClean, треба само да ја повлечеш рачката и EZClean четката лесно се извлекува од правосмукалката.

Сад за прашина & четка EZClean (EZClean технологија)

Лесно исчисти ги тешко достапните површини

Алатка за тешко достапни места

Со алатката за тешко достапни места многу е поедноставно чистењето на мали, тесни, високи и тешко достапни места. Само извади ја и замени ја постојната четка за да дофатиш длабоки агли и чисти високи плафони без истегање.

Алатка за тешко достапни места

Екстра агилно вртење, екстра лесно движење

Лесно ракување

Дизајнот за лесно ракување ти овозможува да се движиш и чистиш многу полесно и со малку напор. Нејзината ротирачка четка од 180 степени може остро да врти околу пречки, да можеш да влезеш во најмали простори.

Лесно ракување

Изненадувачки моќно, темелно чистење

Екстремна моќ на вшмукување

Обезбедува екстремна моќ на вшмукување со моќниот мотор од 170W, со 3 пати поголема моќ на вшмукување од конвенционалните модели*. Нејзината литиум-јонска батерија од 21,6V работи континуирано до 30 минути**.

Екстремна моќ на вшмукување

* Според интерно тестирање. Моќта на вшмукување е тестирана во споредба со конвенционалниот модел Samsung VC-LSS94 во согласност со моделот на тестирање IEC. **Наведеното време на работа важи за минималното ниво на моќ, со употреба на 1 батерија целосно наполнета за 3 часа.

2-во-1 флексибилно чистење за повеќе површини

2 правосмукалки во 1

Работи како 2 правосмукалки во 1 за чистење на разновидни површини. Како „Stick“, идеална е за големи подови, но со едноставно подигање на отстранливиот дел за чистење одлична е за чистење на помали површини, отвори или мебел.

Stick
Рачна

Долготрајна моќност на батеријата со допир

Отстранлив пакет на моќни батерии од 21,6 V

Моќниот отстранлив пакет на литијум-јонски батерии од 21,6 V обезбедува долготрајно напојување и многу е лесен за полесно ракување. Може да се замени со еден допир, па никогаш не мора да го паузираш чистењето.

Отстранлив пакет на моќни батерии од 21,6 V

Вградени додатоци лесни за наоѓање и употреба

Вградени додатоци

Вклучува додатоци што се вградени во рачката за бришење прашина и чистење отвори. Брзо можеш да се префрлиш на најдобрата алатка без губење време во барање и поставување - да можеш да уживаш во брзо, непрекинато чистење.

Вградени додатоци

Издржлив филтер што се мие, лесен за чистење

Издржлив филтер што се мие

Едноставниот филтер од сунѓер на база на пена, фаќа повеќе прашина и може лесно да се измие и исчисти. Брзо плакнење е сè што треба за да се спречи затнување и да се помогне да се одржи моќта на вшмукувањето.*

Издржлив филтер што се мие, лесен за чистење

* Според интерно тестирање. За оптимални перформанси, неопходно е редовно миење на филтерот. За повеќе детали, прочитај го упатството за употреба.

Тенка, лесна и едноставна за контрола и складирање

Тенок & лесен дизајн

Има тенок и лесен дизајн, тежи само 2,8 kg, така што е едноставна за контрола и маневрирање низ домот, со многу помалку напор. И лесно може да се складира, затоа што нејзиното тенко тело може да се смести во многу помали потесни простори.

Тенок & лесен дизајн
  • 0.25 ℓ Капацитет за собирање прав
  • 170 W Перформанси
  • 2.8 kg Тежина

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.