SC20M257AWR Канистер правосмукалка со поголема моќ на вшмукување

VC20M257AWR/AD
Боја Темно црвенаТемно црвена

D

The item is in the cart.

2.5 ℓ

Капацитет за собирање прав

2000 W

Максимална потрошувачка на енергија

280x246x390 mm

Димензии на сетот (ШxВxД)

4.3 kg

Тежина на цел комплет

Моќна, а лесна

Поголема моќ на вшмукување*

Дали ја сакаш моќта на тешката правосмукалка, но без напорот при движење? Лесниот дизајн на Samsung VC2500 со канистер и вреќа ја прави лесна за маневрирање. А нејзиното моќно вшмукување, исто така обезбедува длабинско и интензивно чистење на теписи, килими и тврди подови.

Поголема моќ на вшмукување*

*Споредено со конвенционалниот тип на Samsung со вреќа од серијата SC54**. Според интерно тестирање.

  • *Споредено со моделот Samsung со вреќа без EZClean Cyclone. Според интерно тестирање.

Држи ја удобно

Лесна рачка за држење*

Ергономската, нелизгава лесна рачка за држење* овозможува поцврсто и поудобно држење. Лесно може да го контролираш нејзиното движење без да се измориш или да ја испуштиш. И ротира, така што цревото нема да се заплеткува.

Лесна рачка за држење*

*Достапно на сериите: VC20M251A**, VC20M253A**, VC20M255A**, VC20M257A**, VC15M251A** и VC15M255A**.

Брзо наоѓање и чување

Додаток 2-во-1

Лесно достапниот додаток 2-во-1 е сместен под рачката, така што секогаш е лесно достапен кога сакаш да го исчистиш мебелот или тесни, тешко достапни места.

Додаток 2-во-1

Диши лесно

Филтрација на алергени

Диши почист воздух со помош на напредната филтрација на алергени која докажано ја намалува количината на фина прашина и алергени кои влегуваат во твојот дом.

Диши лесно

Не заборавај ги вреќите за прашина

Заштитен капак

Што може да биде полошо од чистење без вреќата за прашина? Благодарение на заштитниот капак, никогаш не треба да се грижиш дека ќе ја заборавиш вреќата за прашина, бидејќи тој не се затвора сè додека во него не се вметне вреќа. Кога е празен, држачот за вреќата за прашина едноставно не дозволува да се затвори капакот.

Заштитен капак

Без заплеткување на цревото

Црево 360º

Цревото 360º може да ротира во основата во цел круг што овозможува да се движи слободно во секоја насока без да се витка или заплеткува. Така, можеш да го движиш и да ја менуваш насоката удобно и ефикасно.

Без заплеткување на цревото

Помалку оштетување на подот

Големи гумени тркала

Големите гумени тркала помагаат за непречено и постојано движење низ домот, без гребење на подот.

Големи гумени тркала
  • 2.5 ℓ Капацитет за собирање прав
  • 2000 W Максимална потрошувачка на енергија
  • 280x246x390 mm Димензии на сетот (ШxВxД)
  • 4.3 kg Тежина на цел комплет

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.