VC2500M Канистер правосмукалка за поголема грижа за миленичиња

VC07M25M9WD/GE
Боја ЗлатнаЗлатна

The item is in the cart.

2.5 ℓ

Капацитет за собирање прав

750 W

Максимална потрошувачка на енергија

280x246x390 mm

Димензии на сетот (ШxВxД)

4.1 kg

Тежина на цел комплет

Дизајнирана за чистење домови со помалку заплеткани влакна од миленици*

Мини алатка за грижа за миленици

Мини алатката за грижа за миленици ја отстранува нервозата од отстранување на несаканите влакна од миленици од двоседи, кревети и душеци. Ротирачката четка дизајнирана со гумен материјал значително ја намалува количината на влакна од миленици натапкана на барабанот од четката*. Освен тоа, нејзиниот компактен дизајн е лесен за маневрирање и се вклопува во помали простори.

Мини алатка за грижа за миленици

*Тестирана интерно во споредба со конвенционалната четка на Samsung „TB-480“.

Дизајнирана за длабинско чистење на домови со миленици

Четка за грижа за миленици

Четката за грижа за миленици има моќна турбина која го ротира барабанот на четката, така што таа е многу ефикасна во собирање на влакната од миленици*. Исто така ги движи острите влакна подлабоко во материјалот на вашиот тепих, отстранувајќи ја натапканата нечистотија и алергени**. Освен тоа, деливиот горен капак овозможува леснотија за одржување.

Четка за грижа за миленици

* Тестирана интерно во споредба дсо конвенционаната четка Samsung „NB945“.** Резултатот од чистењето може да се разликува според типот на подот.*** Горната слика може делумно да се разликува од тековниот производ.

Дизајнирана за љубители на миленици

Производот за грижа за миленици одговара на вашиот животен стил

Препорачана за сите видови подови, Samsung едицијата за грижа за миленици се карактеризира со седум модели за да одговара на вашиот животен стил - двa торбести кутии и пет кутии без торба. Исто така нуди воздушно движечка Четка за грижа за миленици или Мини алатка за грижа за корисници како и три стандардни додатоци за чистење.

Дизајнирана за љубители на миленици

* Горната слика може делумно да се разликува од тековниот производ.

Моќна сепак лесна

Поголема моќ за вшмукување*

Дали би ја сакале моќта на тешката правосмукалка, но без напорот при движење? Лесниот дизајн на кутијата без торба на Samsung VC2500 ја прави лесна за маневрирање. И нејзиното моќно вшмукување исто така обезбедува длабинско и интензивно чистење на теписи, простирки и цврсти површини.

Моќна сепак лесна

*Споредено со конвенционалниот тип на торба од сериите SC54** на Samsung. Според интерно тестирање.

Поголема еколошка заштеда

Енергетски ефикасна

Дали сте посветени на животната средина? Samsung VC2500 е сертифициран на енергетски ефикасен, така што троши помалку струја. Има највисоко ниво Class А на енергетска ефикасност рангирано при употреба на цврсти подови. Уживајте во одличниот резултат од чистењето и многу поголемата ефикасност.

Енергетски ефикасна

*Споредено со конвенционалниот тип на торба од сериите SC54Q* на Samsung.

Брзо Најди и Зачувај

2-во-1 Додаток

Леснопристппниот 2-во-1 додаток е сместен под рачката, така што секогаш е лесно достапен кога сакате да го исчистите мебелот или тесни, тешко достапни места.

2-во-1 Додаток

Диши лесно

Алергенска филтрација

Дишете почист воздух со Напредната алергенска филтрација докажана во минимизирање на количината на прашина и алергени кои влегуваат во вашиот дом.

Алергенска филтрација

Не ги пропуштајте торбите за прашина

Безбедносен капак

Што може да биде полошо од чистење без торбата за прашина? Безбедносниот капак обезбедува дека никогаш не треба да се грижите дека ќе ја заборавите за торбата за прашина, така што не може да се затвори без да биде вметната. Кога е празна, држачот за торбата за прашина едноставно го заштитува капакот од затворање.

Не ги пропуштајте торбите за прашина

Црево 360º

Цревото 360º може да ротира во основата во цел круг што овозможува да се движи слободно во секоја насока без да се витка или заплеткува. Така можете да го движите и да ја менувате насоката удобно и ефикасно.

Без заплеткување на цревото

Помалку штета за подот

Големи гумени тркала

Големите гумени тркала помагаат за нежно и постојано движење низ вашиот дом без гребење на подот.

Помалку штета за подот
  • 2.5 ℓ Капацитет за собирање прав
  • 750 W Максимална потрошувачка на енергија
  • 280x246x390 mm Димензии на сетот (ШxВxД)
  • 4.1 kg Тежина на цел комплет

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.