VC5100 Канистер правосмукалка со CycloneForce и Anti-Tangle турбина

VC21K5170HG/AD
Боја ЦрнаЦрна

D

The item is in the cart.

2.0 ℓ

Капацитет за собирање прав

2100 W

Максимална потрошувачка на енергија

294x337x450 mm

Димензии на сетот (ШxВxД)

5.5 kg

Тежина на цел комплет

Не грижи се за заплетканите влакна*

CycloneForce со турбина против заплеткување има турбинска решетка која нема да се затне од нечистотија или влакна. Така, одржува оптимални перформанси на чистење и нема да трошиш време на рачно отстранување на заплетканите влакна.

Не грижи се за заплетканите влакна*

*Според интерно тестирање. Тестирано на вентилаторот на турбината со користење на мешавина од коса и влакна од миленици на подот.

Неверојатно моќно чистење*

Samsung VC5100 има моќен мотор и иновативна четка за собирање која се прилагодува на подни површини. Така, брзо и длабински вшмукува прашина, нечистотија и влакна без да се затне, со што се постигнува извонреден ефект од чистењето.

Неверојатно моќно чистење*

*Тестирано на Samsung VC5100 согласно IEC 60312-1. Според интерни податоци.

Ги спречува влакната да ја затнат четката*

Додатокот против заплеткување нема да се затне од влакната од милениците бидејќи нечистотијата оди директно во садот за прашина. Така, одржува оптимални перформанси на чистење и нема да трошиш време на рачно отстранување на заплетканите влакна.

Ги спречува влакната да ја затнат четката*

*Според интерно тестирање. Тестирано на четката со користење на мешавина од коса и влакна од миленици на подот.

Сад за прашина што се вади и лесно се празни

Лесниот сад за прашина на Samsung VC5100 е лесен за отстранување и празнење. Брзо извади го со само едно притискање на копчето, одврти го капакот, истури ја содржината во корпата за отпадоци и потоа без напор врати го назад.

Сад за прашина што се вади и лесно се празни

Лесна и едноставна за движење и употреба

Лесниот дизајн помага за брзо чистење низ домот со помалку напор. Тежината на садот за прашина е намалена за 25%*, што ја прави лесна за движење и употреба низ целиот дом.

Лесна и едноставна за движење и употреба

*Споредено со Samsung VC5000.

Лесно достапни контролни копчиња

Рачката за далечинска контрола* се карактеризира со вградени контролни копчиња кои се лесно достапни, така што лесно можеш да ја вклучиш/исклучиш машината и да ја одбереш оптималната моќ на вшмукување без да прекинуваш со чистењето.

*Достапно на следните VC5100 модели: SC21K5130VB, SC21K5150HP, SC21K5170HG, VC33K5110LB и VC33K5170LG.

Лесно достапни контролни копчиња

*Достапно на следните VC5100 модели: SC21K5130VB, SC21K5150HP, SC21K5170HG, VC33K5110LB и VC33K5170LG.

Со леснотија чисти многу различни површини

Пакетот со додатоци 3-во-1 нуди избор на додатоци кои се соодветни за разни видови на чистење.

Со леснотија чисти многу различни површини
  • 2.0 ℓ Капацитет за собирање прав
  • 2100 W Максимална потрошувачка на енергија
  • 294x337x450 mm Димензии на сетот (ШxВxД)
  • 5.5 kg Тежина на цел комплет

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.