VH-43 Хигиенски Филтер HEPA

VCA-VH43
Боја БелаБела

The item is in the cart.

Подолга работа со голема моќност

Samsung Flexislim има двојно подолго време на чистење со иста моќ на чистење во споредба со традиционалната правосмукалка. Тоа значи дека може да чистиш повеќе пред повторно полнење.

Подолга работа со голема моќност

2-во-1 Рачна правосмукалка

Внимателно погледни го дизајнот на Samsung Flexislim рачната правосмукачка и ќе го видиш скриениот рачен вид на правосмукалка на нејзиниот уред. Овој рачен тип правосмукалка лесно се приспособува со едноставно притискање на копчето за ослободување. Исчисти секаде благодарејќи на оваа интелигентно дизајнирана функција.

2-во-1 Рачна правосмукалка

Самостоечка

Рачна правосмукалка Samsung FlexiSlim може да се остави на средина на подот. Овој уникатен дизајн овозможува правосмукалката да стои засебно. Извршување повеќенаменски задачи во исто време при чистење со правосмукалката - сама ќе ја заврши работата.

Самостоечка

Вртлива четка

Вртливата четка обезбедува лесно движење на тешки делови при чистење со правосмукалката, како што е под масата и креветот.

Вртлива четка

Хигиенски Филтер HEPA

Филтерот SS7550 HEPA го чисти издувниот воздух и обезбедува подобра заштита од алергени.

Хигиенски Филтер HEPA

Ефикасно чистење на рабовите

Четките на правосмукалката се отвораат широко при притисок и кога се притиснати долу - собирајќи ги целиот прав и отпадоци. Тоа значи дека сите делови, вклучително рабовите и аглите, може да бидат лесно исчистени.

Ефикасно чистење на рабовите

Систем со две комори

Уникатниот дизајн на коморите генерира силна циркулација на воздухот преку циклонско дување на воздухот во внатрешната комора. Правот и отпадоците се одвојуваат од воздухот како резултат на моќната центрифугална сила. Како резултат на тоа, честичките прав и отпадоците се исфрлаат во надворешната комора.

Систем со две комори

Лесен за чистење сад за прав

Супер системот со две комори на Samsung овозможува чист и едноставен начин на отстранување на отпадот. За чистење на садот за прав без ризик за истурање на правот, едноставно заврти и испразни.

Лесен за чистење сад за прав

Како се совпаѓа едно со друго

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.