WW5500T WW5500T Машина за перење алишта со предно полнење, Eco Bubble™ и AI контрола

WW5500T WW5500T Машина за перење алишта со предно полнење, Eco Bubble™ и AI контрола

WW80T554DAW/S7

Одбери боја

Боја :

Одбери капацитет

Моќни меурчиња

Eco Bubble™

Уживај во ефикасно перење, дури и на ниски температури* со технологијата Eco Bubble™. Детергентот се претвора во меурчиња и така бргу навлегува во ткаенината и лесно ја отстранува нечистотијата, истовремено штедејќи енергија и чувајќи ја ткаенината**.

Моќни меурчиња Моќни меурчиња

* Тестирано во согласност со стандардот IEC 60456-2010/Капацитет на перење од 4 kg/Програма за перење Super Eco со ладна вода (WF80F5E5U4W) наспроти програма за перење памук 40 °C без функцијата Eco Bubble (WF0702WKU). Поединечните резултати може да се разликуваат.** Врз основа на извештајот од лабораториско тестирање на перформанси од страна на Springboard Engineering во однос на лентите EMPA, со споредба на вообичаен детергент и технологијата на меурчиња, без механичко дејство.

Интелигентно перење

AI контрола

Пери лесно и ефикасно со помош на моќната AI контрола. Го персонализира перењето запомнувајќи ги твоите навики, предложувајќи ти циклуси и прикажувајќи информации навреме. Апликацијата SmartThings* ти дава совети за циклусите, планирањето и решавањето проблеми. И автоматски го избира совршениот тек на сушење**.

Интелигентно перење

AI контрола

Пери лесно и ефикасно со помош на моќната AI контрола. Го персонализира перењето запомнувајќи ги твоите навики, предложувајќи ти циклуси и прикажувајќи информации навреме. Апликацијата SmartThings* ти дава совети за циклусите, планирањето и решавањето проблеми. И автоматски го избира совршениот тек на сушење**.

Интелигентно перење

AI контрола

Пери лесно и ефикасно со помош на моќната AI контрола. Го персонализира перењето запомнувајќи ги твоите навики, предложувајќи ти циклуси и прикажувајќи информации навреме. Апликацијата SmartThings* ти дава совети за циклусите, планирањето и решавањето проблеми. И автоматски го избира совршениот тек на сушење**.

 • * Достапна на Android и iOS уреди. Потребно е Wi-Fi поврзување и корисничка сметка на Samsung.**Auto Cycle Link е достапно само ако и машината за перење и машината за сушење имаат AI контрола и се поврзани преку Wi-Fi.※Прикажаните слики може да се разликуваат од реалниот производ.※Мобилните GUI слики може да се разликуваат во зависност од земјата, опкружувањето, итн.

Додавај алишта во секое време

Add Wash™

Опушти се додека переш алишта. Ако си заборавил да ставиш алишта кои е потребно да се исперат, вратата Add Wash™ ти овозможува едноставно и брзо да додадеш заборавена облека или детергент* откако веќе е започнат циклусот на перење**. Ти овозможува лесно да ставиш рачно испрана облека што само сакаш да ја исплакнеш или да ја исцедиш со центрифуга.

Додавај алишта во секое време

Add Wash™

Опушти се додека переш алишта. Ако си заборавил да ставиш алишта кои е потребно да се исперат, вратата Add Wash™ ти овозможува едноставно и брзо да додадеш заборавена облека или детергент* откако веќе е започнат циклусот на перење**. Ти овозможува лесно да ставиш рачно испрана облека што само сакаш да ја исплакнеш или да ја исцедиш со центрифуга.

 • *Според Извештајот oд тестирање на текот на Хигиенската пареа од страна на Intertek. Отстранува 99,9 % од одредени бактерии, вклучително и Стафилококус ауреус и Ешерихија коли. Индивидуалните резултати може да се разликуваат.**Според Извештајот oд тестирање на текот на Хигиенската пареа од страна на Британското здружение за алергии (BAF). Отстранува алергени предизвикани од прашински грини.

Хигиенско чистење

Хигиенска пареа

Дава на алиштата длабинска, хигиенска чистота со пареа. Циклусот на Хигиенска пареа го подобрува квалитетот на чистењето на твоето перење без претходни третмани. Ослободува пареа од дното на барабанот, така што секое парче е темелно натопено. Ја отстранува закоравената нечистотија и 99,9 % од бактериите* и алергените**.

Хигиенско чистење Хигиенско чистење

*Според Извештајот oд тестирање на текот на Хигиенската пареа од страна на Intertek. Отстранува 99,9 % од одредени бактерии, вклучително и Стафилококус ауреус и Ешерихија коли. Индивидуалните резултати може да се разликуваат.**Според Извештајот oд тестирање на текот на Хигиенската пареа од страна на Британското здружение за алергии (BAF). Отстранува алергени предизвикани од прашински грини.

Траен перформанс

Дигитална инвертер технологија

Дигиталната инвертер технологија користи силни магнети за потивки* и помоќни перформанси, но троши помалку енергија од универзалниот мотор. Со елиминирање на употребата на четки, обезбедува исклучителна издржливост** - поддржана со 20-годишна гаранција.

* Вообичаената вредност на намалување е 5 dBA и 3 dBA за циклуси на перење и центрифугирање. Податоците се засновани врз ознаката ERP, F500 8 kg 1400 rpm WF80F5E5P4W за моторот Digital Inverter; и Vistula 8 kg, 1400 rpm (WF1804WPC) за универзален мотор.** Доделен сертификат за трајност од 23 години од Здружението за електрични, електронски и информатички технологии на Германија (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE). Реалниот работен век може да се разликува во зависност од условите на користење.

Хигиенски чисто

Drum Clean

Нека внатрешноста на машината за перење биде хигиенски чиста. Со Drum Clean се отстранува 99,9 % од бактериите кои предизвикуваат непријатна миризба* во барабанот. Не ти треба груб или скап детергент, бидејќи користи комбинација на натопување, пулсирање и брзо центрифугирање. И автоматски те известува кога е потребно да се исчисти**.

* Отстранува 99,9 % од бактериите во машината за перење. Засновано врз тестирања од страна на Intertek врз Drum Clean циклусот.** Дава известување по секој 40-ти циклус.

* Отстранува 99,9 % од бактериите во машината за перење. Засновано врз тестирања од страна на Intertek врз Drum Clean циклусот.** Дава известување по секој 40-ти циклус.

Ги чисти остатоците

Фиока StayClean

Не троши залудно детергент и избегни го здодевното чистење на фиоката за детергент. Фиоката StayClean овозможува да се испере поголем дел од детергентот со помош на специјално дизајнираниот систем за вода. Па така, има помалку непријатен остаток од сапун, а садот останува почист и похигиенски.

Интензивно чистење

Bubble Soak

Направи ги алиштата чисти без дамки, дури иако тие се навистина валкани. Функцијата Bubble Soak помага да се отстрани широк спектар на тврдоглави дамки како крв, чај, вино, шминка и трева. Облеката добро се натопува во активни меурчиња, со што нечистотијата и дамките се отстрануваат и можат да бидат отстранети поефикасно*.

* Тестирано во согласност со стандардот IEC 60456 5-то издание / Капацитет на перење 8 kg / перење со функцијата Bubble Soak наспроти програма за перење памук 40/60 °C, синтетика 60 °C и тексас 40 °C без функцијата Bubble Soak.

* Тестирано во согласност со стандардот IEC 60456 5-то издание / Капацитет на перење 8 kg / перење со функцијата Bubble Soak наспроти програма за перење памук 40/60 °C, синтетика 60 °C и тексас 40 °C без функцијата Bubble Soak.

Спецификации

 • Капацитет на перење 8.0 kg
 • Класа на енергетска ефикасност A+++
 • Bubble технологија Да
 • Технологија за намалување на вибрацијата Не
 • Физичка спецификација 600 x 850 x 550 mm
 • Нето тежина 67 kg

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање
 • Брз водич
  АНГЛИСКИ, АЛБАНСКИ, БУГАРСКИ, ХРВАТСКИ, ЧЕШКИ, ЕСТОНСКИ, ЛЕТОНСКИ, ЛИТВАНСКИ, МАКЕДОНСКИ, РОМАНСКИ, СРПСКИ, СЛОВАЧКИ, СЛОВЕНЕЧКИ
 • Упатство за корисниците ((Full version))
  ХРВАТСКИ
 • Упатство за корисниците ((Full version))
  АНГЛИСКИ
 • Упатство за корисниците ((Full version))
  МАКЕДОНСКИ
Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.