WW3000TM Машина за перење алишта со дигитална инвертер технологија, Quick Wash, Drum Clean

WW3000TM Машина за перење алишта со дигитална инвертер технологија, Quick Wash, Drum Clean

WW91T304MBW/LE

Одбери боја

Боја :

Одбери капацитет

Работи подолго, троши помалку

Дигитална инвертер технологија

Уживај во поголемата енергетска ефикасност, помалата бучава и долготрајниот резултат. Дигиталната инвертер технологија* користи силни магнети за потивки и помоќни перформанси, но троши помалку енергија од универзален мотор. Гарантира поголема трајност, бидејќи нема четки кои се подложни на абење.

Работи подолго, троши помалку

Дигитална инвертер технологија

Уживај во поголемата енергетска ефикасност, помалата бучава и долготрајниот резултат. Дигиталната инвертер технологија* користи силни магнети за потивки и помоќни перформанси, но троши помалку енергија од универзален мотор. Гарантира поголема трајност, бидејќи нема четки кои се подложни на абење.

Работи подолго, троши помалку

Дигитална инвертер технологија

Уживај во поголемата енергетска ефикасност, помалата бучава и долготрајниот резултат. Дигиталната инвертер технологија* користи силни магнети за потивки и помоќни перформанси, но троши помалку енергија од универзален мотор. Гарантира поголема трајност, бидејќи нема четки кои се подложни на абење.

Работи подолго, троши помалку

Дигитална инвертер технологија

Уживај во поголемата енергетска ефикасност, помалата бучава и долготрајниот резултат. Дигиталната инвертер технологија* користи силни магнети за потивки и помоќни перформанси, но троши помалку енергија од универзален мотор. Гарантира поголема трајност, бидејќи нема четки кои се подложни на абење.

Брзо перење

Quick Wash

Брзо и ефикасно ги чисти алиштата кои имаат помалку нечистотија. Програмата Quick Wash може да пере помали полнења* за само 18 минути**. Кога си во брзање или кога сакаш омилените алишта да ти бидат чисти или пак не сакаш да ти се трупаат алишта за перење, со оваа програма може да добиеш одлични резултати*** и да заштедиш време.

* За полнења полесни од 2 kg.** Модел на дигитален инвертер мотор = 18 минути, модел на универзален мотор = 20 минути.*** Можеби ќе биде потребно повремено дополнително перење.

Хигиенски чисто

Drum Clean

Одржувај ја внатрешноста на машината за перење хигиенски чиста и свежа, додека истовремено ја штитиш животната средина и штедиш пари. Со Drum Clean се отстрануваат остатоци од детергент и нечистотија во внатрешноста на барабанот. Не ти требаат јаки или скапи хемикалии, бидејќи користи комбинација на натопување, пулсирање и брзо центрифугирање.

Одржувај ги алиштата свежи

Delay End

Не оставај мокри алишта да стојат предолго во машината за перење за да не замирисаат на мувла. Функцијата Delay End ти овозможува да поставиш циклусот на перење да заврши дури до 24 часа подоцна. Тоа значи дека може да пуштиш да се пере навечер, но да го поставиш циклусот да заврши кога ќе се вратиш од работа за да може алиштата да го задржат свежиот мирис.

Поголем избор и контрола

Практична за употреба

Уживај во многу попрактичен начин на перење на алиштата. Широкиот ЛЕД дисплеј е многу разбирлив и лесен за читање. Брзо може да го провериш статусот на перењето, поставките на програмата, преостанатото време и напредокот на циклусот. А со големиот избор од 14 програми може да ги оптимизираш перформансите на перењето и соодветната програма за видот на ткаенина.

Спецификации

 • Капацитет на перење 9.0 kg
 • Класа на енергетска ефикасност A+++
 • Bubble технологија Не
 • Физичка спецификација 595 x 850 x 505 mm
 • Нето тежина 64 kg

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање
 • Упатство за корисниците
  АНГЛИСКИ, АЛБАНСКИ, УНГАРСКИ, ЛЕТОНСКИ, ЛИТВАНСКИ, МАКЕДОНСКИ, СРПСКИ, СЛОВЕНЕЧКИ
Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.