Скрати го времето
на перење

Целосна линија на машини за перење алишта

Ладна вода, заштедува струја

Машина со полнење од напред

Samsung Front Loader Washer
Филтри

Применети филтри

    селектирај споредНајново

    Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.