Машина за перење и сушење со тенок дизајн и AddWashTM и EcoBubbleTM технологија WD80K52E0ZW

WD80K52E0ZW/LE
Боја БелаБела

The item is in the cart.

Дигитална инвертер технологија

Дигитална инвертер технологија

Тивко перење

VRT Plus™

8.0 kg

Капацитет на перење

B

Класа на енергетска ефикасност

Тенок однадвор, поголем капацитет внатре

Тенок и Голем

Дајте му на вашиот дом елегантен изглед, но перете многу повеќе алишта. Покрај тенкиот дизајн кој зафаќа помалку простор, неговиот капацитет со големина од 8 kg ви овозможува да перете купови облека во едно полнење - до 16 пешкири за бањање*. Се намалува во зависност од тоа колку често перете, што ви заштедува време, енергија и вода.

Тенок однадвор, поголем капацитет внатре

* Според пешкири за бањање со големина 24” x 47”

Моќни меури, извонредно чистење

Eco Bubble™

Заштедете пари и заштитете ја бојата и текстурата на алиштата. Eco Bubble™ дава моќен, но резултат на нежна чистота. Детергентот се претвора во меурчиња и така бргу навлегува во ткаенината и лесно ја отстранува нечистотијата. Пере исто толку ефикасно во ладна вода (15°C)* и користи помалку струја**.

Моќни меури, извонредно чистење

'* Тестирано во согласност со IEC 60456-2010 / 4kg Wash Load/Super Eco Wash cold (WF80F5E5U4W) наспроти Cotton 40° без Eco Bubble (WF0702WKU). Поединечните резултати може да се разликуваат.** Врз основа на извештајот од тестот на лабораторија за перформанси од Springboard Engineering во однос на лентите EMPA, меѓу вообичаен детергент и технологијата на меурчиња, без механичко дејство.

Ги освежува и дезинфицира вашите алишта со воздух

Air Wash

Чувајте ги алиштата хигиенски свежи без вода и детергент. Технологијата на воздушно перење ги освежува и дезинфицира вашите алишта, така што секогаш мирисаат свежо. Непријатните мириси како и бактерии се отстранети само со загреан воздух. Нема потреба од вриење или скапи и потенцијално опасни хемикалии.

Ги освежува и дезинфицира вашите алишта со воздух

Хигиенско чистење

Хигиенска пареа

Дава на алиштата длабинска, хигиенска чистота со пареа. Циклусот на Хигиенска пареа го подобрува квалитетот на чистењето на вашето перење без претходни третмани. Ослободува пареа од дното на барабанот, така што секое парче е темепно натопено. Ја отстранува закоравената нечистотија и 99,9% од бактериите* и алергените**.

Хигиенска пареа

*Според Извештајот oд тестирање на текот на Хигиенската пареа од страна на Intertek. ** Според Извештајот од тестирање на текот на Хигиенската пареа на BAF.

Интензивно чистење

Впивање меури

Направете ги алиштата чисти без дамки, дури иако тие се навистина валкани. Функцијата за впивање меури помага да се отстрани широк спектар на тврдоглави дамки како крв, чај, вино, шминка и трева. Облеката добро се натопува во активни меурчиња, со што нечистотијата и дамките се отстрануваат и можат да бидат отстранети поефикасно.

* Тестирано во согласност со IEC 60456 5th edition/Cotton Cold/40/60°C (9kg Wash Load), Synthetic 40°C (4kg Wash Load) with Bubble Soak Wash (WW90J6410CW) наспроти без натопување во меурчиња (WW90J6410CW).

Интензивно чистење

* Тестирано во согласност со IEC 60456 5th edition/Cotton Cold/40/60°C (9kg Wash Load), Synthetic 40°C (4kg Wash Load) with Bubble Soak Wash (WW90J6410CW) наспроти без натопување во меурчиња (WW90J6410CW).

Тивок, моќен и траен резултат

Дигитална инвертер технологија

Уживајте во поголемата енергетска ефикасност, помалата бучава и долготрајниот резултат. Дигиталната инвертер технологија користи силни магнети за потивки и помоќни перформанси, но користи помалку енергија од универзалниот мотор. Обезбедува беспрекорна трајност*, поткрепена со 10-годишна гаранција.

Тивок, моќен и траен резултат

*Доделен 23-годишен сертификат за трајност од Здружението за електрични, електронски и информатички технологии на Германија (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE).

Тивко перење

VRT Plus™

Перете ја вашата облека во секое време и секаде без да вознемирувате некого. Технологијата VRT Plus™ ја намалува бучавата и вибрацијата во текот на перењето*, дури и на високи вртежи. 3-димензионалниот сензор за вибрации го чува барабанот совршено балансиран со вртење на нерѓосувачките челични топки во спротивна насока од вашата облека.

Тивко перење

Споредено со конвенционалниот модел на Samsung со VRT Plus.

59 минути перење и сушење

59' Перење + Сушење

Направете ги вашите алишта чисти и подготвени за носење за помалку од еден час. Циклусот 59' Перење +Сушење ќе испере, исплакне и центрифугира мало полнење* малку валкана облека и ќе ја исуши темелно за самo 59**. Со тоа лесно може да користите платна или да ја носите вашата облека веднаш притоа исто така штедејќи време и струја.

59 минути перење и сушење

*Малите полнења со тежина до 1 kg (препорачано 3-4 памучни/полиестер кошули).** Време на перење е 18 минути плус време на сушење или 41 минути.

Долготраен перформанс

Керамички грејач +

Користете ја вашата машина за перење подолго со Керамичкиот грејач +. Неговиот патентиран дизајн* има сој направен од единствен антилеплив материјал и микроструктура. Го намалува вградениот бигор** кој задржува топлотна спроведливост. Така грејачот го задржува перформансот подолго.

Керамички грејач +

*Број на барање за патентирање: 10-2012-0029920 во Кореја, Кина, Еропа, Сад.**Тестирано на Керамички грејач+ спроредено со оригинален конвенционален грејач на Samsung WF60F4E0N0W/ET, според независно тестирање на варијација на тежина во тврда вода.

  • 8.0 kg Капацитет на перење
  • B Класа на енергетска ефикасност
  • Да Bubble технологија
  • Да Технологија за намалување на вибрацијата
  • 600 x 850 x 456 mm Физичка спецификација
  • 72 kg Нето тежина

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.