DV6800N Машина за сушење алишта со OptimalDry систем, 9kg

DV90N62632W/LE
Капацитет 9 kg

The item is in the cart.

Паметно сушење

OptimalDry

Air Wash

Air Wash

9.0 kg

Капацитет на сушење (kg)

A+++

Класа на енергетска ефикасност

A+++ ефикасност

Заштеди пари и заштити ја животната средина со користење на помалку електрична енергија. Технологијата „Heatpump“ нуди поефикасен енергетски, економичен и нежен начин за сушење на облеката. Тоа е енергија оценета како A+++ бидејќи користи „ладилник“ наместо електрична енергија за загревање на воздухот и го рециклира воздухот за да избегне губиток на енергија.

A+++ ефикасност

* Тестирано во согласност со IEC 61121: 2013 / 8kg Алишта за перење/Памучни за плакар со Heatpump (DV80F5E4HGW) наспроти без Heatpump (DV80H4100CW). Индивидуалните резултати може да се разликуваат.

Паметно сушење

Подобри ги перформансите на сушење без напор! OptimalDry користи 3 сензори за да се постигнат најдобри резултати. Ја следи влажноста и го прилагодува времето на сушење, така што алиштата брзо се сушат користејќи минимална енергија. Исто така, ја штити облеката од оштетување. И те потсетува да го исчистиш разменувачот на топлина.

OptimalDry

Суши за 81 минута

Добиј облека која е чиста и подготвена за носење за само 2 часа. Со користење на програмата Super Speed, може да исуши мешавина од памучни и синтетички алишта за 81 минута*. И со употреба на машина за перење Super Speed, можеш да испериш и пуштиш на центрифуга алишта за 39 минути*. Односно, облеката може да се испере и исуши за 2 часа.

Суши за 81 минута

* Тестирано на стандарден товар IEC од 3kg. ** Тестирано на Samsung QuickDrive ™ WW8800M со стандарден товар IEC од 3kg.

Освежи со воздух

Освежи ја облеката без перење, чистење, вриење или употреба на детергент. Технологијата Air Wash ги освежува твоите алишта и постелнините, така што тие секогаш ќе мирисаат свежо. Непријатните мириси се отстрануваат со користење на само супер-топол воздух. Така, облеката изгледа како да е исчистена на хемиско чистење и тоа ќе трае подолго.

Освежи со воздух
  • * Потребно е да отворите сметка во апликацијата Samsung и истата е достапна на уредите со Android и iOS. Потребно е бежично поврзување. ** Ги чува податоците за корисникот, преференците и начините за користење за да ги предложи најкорисните опции. *** Корисникот ќе биде исклучиво одговорен за каква(и) било последица(и) што можат да резултираат, вклучително, но не ограничувајќи се на каква било штета или штета предизвикана од неправилни информации дадени од корисникот. **** Препорачаниот циклус на сушење се заснова само на време и може да не е соодветен за видот на ткаенината или нивото на извалканост на алиштата што се сушат.
  • * Потребно е да отворите сметка во апликацијата Samsung и истата е достапна на уредите со Android и iOS. Потребно е бежично поврзување. ** Ги чува податоците за корисникот, преференците и начините за користење за да ги предложи најкорисните опции. *** Корисникот ќе биде исклучиво одговорен за каква(и) било последица(и) што можат да резултираат, вклучително, но не ограничувајќи се на каква било штета или штета предизвикана од неправилни информации дадени од корисникот. **** Препорачаниот циклус на сушење се заснова само на време и може да не е соодветен за видот на ткаенината или нивото на извалканост на алиштата што се сушат.
  • * Потребно е да отворите сметка во апликацијата Samsung и истата е достапна на уредите со Android и iOS. Потребно е бежично поврзување. ** Ги чува податоците за корисникот, преференците и начините за користење за да ги предложи најкорисните опции. *** Корисникот ќе биде исклучиво одговорен за каква(и) било последица(и) што можат да резултираат, вклучително, но не ограничувајќи се на каква било штета или штета предизвикана од неправилни информации дадени од корисникот. **** Препорачаниот циклус на сушење се заснова само на време и може да не е соодветен за видот на ткаенината или нивото на извалканост на алиштата што се сушат.

Лесно оддржување

Одржувај ја твојата машина за сушење полесно и оптимизирај ги перформансите на сушење и безбедност. Иновативен филтер две-во-едно кој има двослоен филтер со мрежа. Значи, нема потреба од Heat Exchanger филтер, што го олеснува одржувањето. Два аларми те потсетуваат и кога Filter и Heat Exchanger имаат потреба од чистење.

Лесно оддржување

Лесна проверка на резервоарот за вода

Провери многу полесно колку кондензирана вода е собрана. Индикатор за резервоарот за вода е едноставен мерач што ја покажува количината на вода што е извадена од облеката. Брзо можеш да видиш дали резервоарот за вода треба да се испразни пред да започнеш со полнење, па машината за сушење нема да застане неочекувано.

Лесна проверка на резервоарот за вода
  • 9.0 kg Капацитет на сушење (kg)
  • A+++ Класа на енергетска ефикасност
  • 600 x 850 x 600 mm Физичка спецификација
  • 50 kg Нето тежина

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.