WW80K5410UW - Samsung Bubble shots Add Wash

WW80K5410UW/LE
Боја БелаБела

The item is in the cart.

8 kg

Капацитет на перење (kg)

A+++

Класа на енергетска ефикасност

Да

Bubble технологија

Не

Технологија за намалување на вибрацијата

Едноставно додади за време на перењето

Си заборавил кошула? Add Wash ти овозможува едноставно и брзо да додадеш заборавена облека откако веќе е почнат циклусот. Лесно може да ставиш рачно испрана облека што само сакаш да ја исплакнеш или да ја исцедиш со центрифуга.

Едноставно додади за време на перењето

* Вратата за додавање може да биде отворена во секое време ако температурата во барабанот е помала од 50℃.

Неспорни резултати на меурчињата

Технологијата Eco Bubble™ овозможува моќно чистење, дури и на ниски температури*. Детергентот се претвора во меурчиња и така бргу навлегува во ткаенината и лесно ја отстранува нечистотијата, истовремено чувајќи ја ткаенината и штедејќи енергија.

Неспорни резултати на меурчињата

'* Тестирано во согласност со IEC 60456-2010/4kg Wash Load/Super Eco Wash cold (WF80F5E5U4W) наспроти Cotton 40° без Eco Bubble (WF0702WKU). Поединечните резултати може да се разликуваат.** Врз основа на извештајот од тестот на лабораторија за перформанси од Springboard Engineering во однос на лентите EMPA, меѓу вообичаен детергент и технологијата на меурчиња, без механичко дејство. '

Интензивно отстранување дамки

Со допир на копчето технологијата Bubble Soak помага да се отстранат различни тврдокорни дамки. Облеката добро се натопува во меурчињата со што се ослободуваат дамките и ефикасно се отстрануваат.*

Интензивно отстранување дамки

* Тестирано во согласност со IEC 60456 5th edition/8kg Wash Load/Bubble Soak Wash (WF80F5E5U4) наспроти Cotton 40/60°, Synthetic 60° и Denim 40° без натопување во меурчиња (WF0702WKU).

Функционира паметно. Останува нова.

Моторот за дигитален инвертор овозможува супериорна ефикасност на енергијата, минимум бучава и долгорочни перформанси. Моторот користи силни магнети за потивки и помоќни перформанси, но користи помалку енергија од универзалниот мотор. Исто така, со елиминирање на употребата на четки, тој обезбедува исклучителна издржливост - поддржана со 10-годишна гаранција.

Функционира паметно. Останува нова.

Лесно решавање на проблемите

Системот за автоматско следење на грешки Smart Check ги открива и ги дијагностицира проблемите и дава лесни решенија за решавање на проблемите со помош на смартфон App. Така, таа ти заштедува време и ги избегнува трошоците и непријатноста заради непотребни повици до инженерите!

Лесно решавање на проблемите
  • 8 kg Капацитет на перење (kg)
  • A+++ Класа на енергетска ефикасност
  • Да Bubble технологија
  • Не Технологија за намалување на вибрацијата
  • 600x850x550 mm Нето димензии (ШxВxД)
  • 61 kg Нето тежина

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

  • Капацитет на перење (kg) 8 kg
  • Класа на енергетска ефикасност A+++
  • Bubble технологија Да
  • Технологија за намалување на вибрацијата Не

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.