WW4500K Машина за перење алишта со технологија Addwash, 7 kg

WW70K44305W/LE

The item is in the cart.

7.0 kg

Капацитет на перење

A+++

Класа на енергетска ефикасност

Ne

Технологија за намалување на вибрацијата

600x850x550 mm

Физичка спецификација

Едноставно, додај уште нешто за време на перењето

Ја заборави маичката? Функцијата Add Wash ти овозможува едноставно и брзо да ја додадеш заборавената облека по започнувањето на циклусот. Исто така, може да ставиш рачно испрана облека што сакаш само да ја исплакнеш или да примениш центрифуга.

Едноставно, додај уште нешто за време на перењето

* Вратата за додавање може да се отвори во кој било момент ако температурата во барабанот е помала од 50 °C.

Работи паметно, останува сочувана

Моторот со дигитален инвертор овозможува извонредна енергетска ефикасност, минимална бучава и долготрајно работење. Троши помалку енергија отколку универзалниот мотор и овозможува извонредна издржливост.*

Работи паметно, останува сочувана

* Општо земено, вредноста на намалувањето на бучавата со измена на моторот е 5 dBA за циклус на перење, односно 3 dBA за циклус на центрифуга. Податоците се базирани врз ознаката ERP, F500 8 kg 1400 o/min †WF80F5E5P4W за мотор со дигитален инвертор и Vistula 8 kg, 1400 o/min (WF1804WPC) за универзален мотор.

Извонреден дизајн

Вратата со кристален сјај, во проѕирно бела или океанско сина боја, обезбедува врвно естетско доживување.

Извонреден дизајн

Нега на чувствителни ткаенини

Единствениот „благо спирален“ дизајн на дијамантскиот барабан со мазни издигнувања во форма на дијамант е исклучително погоден за нежно перење на алиштата. Неговите мали отвори за одвод на водата, исто така, ја заштитуваат ткаенината затоа што спречуваат заглавување на облеката.

Нега на чувствителни ткаенини

Работи паметно, останува сочувана

Моторот со дигитален инвертор овозможува извонредна енергетска ефикасност, минимална бучава и долготрајно работење. Троши помалку енергија отколку универзалниот мотор и овозможува извонредна издржливост.*

* Општо земено, вредноста на намалувањето на бучавата со измена на моторот е 5 dBA за циклус на перење, односно 3 dBA за циклус на центрифуга. Податоците се базирани врз ознаката ERP, F500 8 kg 1400 o/min †WF80F5E5P4W за мотор со дигитален инвертор и Vistula 8 kg, 1400 o/min (WF1804WPC) за универзален мотор.

Работи паметно, останува сочувана

* Општо земено, вредноста на намалувањето на бучавата со измена на моторот е 5 dBA за циклус на перење, односно 3 dBA за циклус на центрифуга. Податоците се базирани врз ознаката ERP, F500 8 kg 1400 o/min †WF80F5E5P4W за мотор со дигитален инвертор и Vistula 8 kg, 1400 o/min (WF1804WPC) за универзален мотор.

Извонреден дизајн

Вратата со кристален сјај, во проѕирно бела или океанско сина боја, обезбедува врвно естетско доживување.

Извонреден дизајн

Едноставно решавање на проблемите

Проверката со Smart, автоматскиот систем за надзор на грешки, ги открива и ги утврдува проблемите и дава едноставни решенија за отстранување на грешките со помош на апликацијата за смарт телефони*. Значи, ќе заштедиш време и ќе избегнеш трошоци за повикување сервисер! **

Едноставно решавање на проблемите

Nega osetljivih tkanina

Jedinstveni „blago spiralni“ dizajn dijamantskog bubnja sa glatkim ispupčenjima u obliku dijamanta je izuzetno pogodan za nežno pranje odeće. Njegovi mali otvori za odvod vode takođe štite tkaninu jer sprečavaju zaglavljivanje odeće.

Nega osetljivih tkanina
  • 7.0 kg Капацитет на перење
  • A+++ Класа на енергетска ефикасност
  • Ne Технологија за намалување на вибрацијата
  • 600x850x550 mm Физичка спецификација

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

  • Капацитет на перење (kg) 7.0 kg
  • Класа на енергетска ефикасност A+++
  • Технологија за намалување на вибрацијата Ne
  • Нето димензии (ШxВxД) 600x850x550 mm

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.