WW3000J Mашина за перење
со дијамантски барабан, 8 kg

WW80J3283KW/LE
Боја БелаБела

The item is in the cart.

Дијамантски барабан

Дијамантски барабан

8 kg

Капацитет на перење (kg)

A+++

Класа на енергетска ефикасност

Не

Bubble технологија

Дијамантски барабан

Единствениот „благо спирален“ дизајн на дијамантскиот барабан со мазни издигнувања во форма на дијамант исклучително е погоден за нежно перење на алиштата. Неговите мали отвори за одвод на водата, исто така, ја заштитуваат ткаенината и спречуваат заглавување на облеката.

Дијамантски барабан

* Сликата на барабанот може да се разликува во зависност од моделот.

Заштеди време на помали количества алишта

Програмата за брзо перење е совршено решение за твојот забрзан живот – брзо и ефикасно ја чисти облеката со мали нечистотии, па може да одвоиш повеќе време за себе.

Заштеди време на помали количества алишта

Заштита од варијации на напонот

Функцијата за контрола на напонот обезбедува заштита од ненадеен скок или пад на напонот што го штити работниот век на машината. Таа ги стабилизира варијациите на напонот од ± 25% и автоматски повторно ја стартува машината по снемувањето струја.

Заштита од варијации на напонот

* Тестирано на моделот WW60H2200EWDLP во вообичаен/нормален режим на работа, 1,2 / 50 µs и ± 1 kV ~ ± 6 kV.

Програмирај време за завршување на циклусот на перење

Функцијата за одложен крај ти овозможува да програмираш време за завршување на циклусот на перење. Времето за завршување може да го нагодиш и да го одложиш до 19 часа за да не стои влажната облека предолго во машината.

Програмирај време за завршување на циклусот на перење
  • 8 kg Капацитет на перење (kg)
  • A+++ Класа на енергетска ефикасност
  • Не Bubble технологија
  • 600 x 850 x 550 mm Нето димензии (ШxВxД)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.