WW5500 Тесна машина за перење со технологија Addwash, 8kg

WW80K5210VW/LE

The item is in the cart.

8 kg

Капацитет на перење (kg)

A+++

Класа на енергетска ефикасност

Да

Bubble технологија

Да

Технологија за намалување на вибрацијата

Едноставно додади уште нешто за време на перењето

Си заборавил маичка? Функцијата Add Wash ти овозможува едноставно и брзо да додадеш заборавена облека по стартувањето на циклусот. Исто така, може да ставиш рачно испрана облека што сакаш само да ја исплакнеш или да примениш центрифуга.

Едноставно додади уште нешто за време на перењето

* Вратата за додавање може да се отвори во кој било момент ако температурата во барабанот е помала од 50°C.

Неверојатно дејство на меурчињата

Технологијата Eco Bubble™ овозможува моќно чистење, дури и при ниски температури*. Детергентот се претвора во меурчиња, така што брзо навлегува во ткаенината и лесно ја отстранува нечистотијата, при што истовремено ја штити ткаенината и штеди енергија.**

Неверојатно дејство на меурчињата

* Тестирано во согласност со стандардот IEC 60456-2010 / 4 kg алишта за перење / Super Eco перење во студена вода (WF80F5E5U4W) наспроти перење памучни алишта на 40° без технологијата Eco Bubble (WF0702WKU). Поединечните резултати може да се разликуваат. ** Врз основа на извештајот за лабораториско испитување на перформансите што е изработен од Springboard Engineering на ленти EMPA, користејќи вообичаен раствор на детергент и технологија на меурчиња без механичка активност.

Потесна однадвор, поголема одвнатре

И покрај тенкиот дизајн, големиот капацитет на машината од 8kg ти овозможува брзо да переш многу алишта одеднаш - до 12 пешкири за бањање*. Со тоа се намалува честотата на перењето, што го штеди твоето време, енергија и вода.

Потесна однадвор, поголема одвнатре

* Димензии на пешкир 24" x 44"

Интензивно отстранување дамки

Со допир на копчето, технологијата Bubble Soak помага при отстранувањето на најразлични тврдокорни дамки. Меурчињата темелно навлегуваат во облеката и ги омекнуваат дамките што потоа ефикасно се отстрануваат.*

Интензивно отстранување дамки

* Тестирано во согласност со стандардот IEC 60456 5. издание / 8 kg алишта за перење / Bubble Soak перење (WF80F5E5U4) наспроти перење памучни алишта на 40° / 60°, синтетика на 60° и тексас на 40° без технологијата Bubble Soak (WF0702WKU).

Работи паметно, останува сочувана

Моторот со дигитален инвертор овозможува извонредна енергетска ефикасност, минимална бучава и долготрајно работење. Троши помалку енергија отколку универзалниот мотор и овозможува извонредна издржливост. *

* Генерално гледано, вредноста на намалувањето на бучавата со измена на моторот е 5 dBA за циклус на перење, односно 3 dBA за циклус на центрифуга. Податоците се базирани врз ознаката ERP, F500 8 kg 1400 o/min †WF80F5E5P4W за мотор со дигитален инвертор и Vistula 8 kg, 1400 o/min (WF1804WPC) за универзален мотор.

radi

* Генерално гледано, вредноста на намалувањето на бучавата со измена на моторот е 5 dBA за циклус на перење, односно 3 dBA за циклус на центрифуга. Податоците се базирани врз ознаката ERP, F500 8 kg 1400 o/min †WF80F5E5P4W за мотор со дигитален инвертор и Vistula 8 kg, 1400 o/min (WF1804WPC) за универзален мотор.

Извонреден дизајн

Вратата со кристален сјај, во проѕирно бела или океанско сина боја, обезбедува врвно естетско доживување.

Извонреден дизајн

Нега на чувствителни ткаенини

Единствениот „благо спирален“ дизајн на дијамантскиот барабан со мазни издигнувања во форма на дијамант исклучително е погоден за нежно перење на алиштата. Неговите мали отвори за одвод на водата, исто така, ја заштитуваат ткаенината затоа што спречуваат заглавување на облеката.

Нега на чувствителни ткаенини
  • 8 kg Капацитет на перење (kg)
  • A+++ Класа на енергетска ефикасност
  • Да Bubble технологија
  • Да Технологија за намалување на вибрацијата
  • 600x850x456 mm Нето димензии (ШxВxД)
  • 67 kg Нето тежина

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

  • Капацитет на перење (kg) 8 kg
  • Класа на енергетска ефикасност A+++
  • Bubble технологија Да
  • Технологија за намалување на вибрацијата Да

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.