WW5500 Mашина за перење со технологија Eco Bubble / Bubble Soak, 9kg

WW90K5410WW/LE

The item is in the cart.

EcoBubble

EcoBubble

9  

Капацитет на перење

A+++

Класа на енергетска ефикасност

Да

Bubble технологија

Едноставно додади уште нешто за време на перењето

Си заборавил маичка? Функцијата Add Wash ти овозможува едноставно и брзо да додадеш заборавена облека по стартувањето на циклусот. Исто така, може да ставиш рачно испрана облека што сакаш само да ја исплакнеш или да примениш центрифуга.

Едноставно додади уште нешто за време на перењето

* Вратата за додавање може да се отвори во кој било момент ако температурата во барабанот е помала од 50°C.

Неверојатно дејство на меурчињата

Технологијата Eco Bubble™ овозможува моќно чистење, дури и при ниски температури*. Детергентот се претвора во меурчиња, така што брзо навлегува во ткаенината и лесно ја отстранува нечистотијата, при што истовремено ја штити ткаенината и штеди енергија.

Неверојатно дејство на меурчињата

"†* Тестирано во согласност со стандардот IEC 60456-2010 / 4 kg алишта за перење / Super Eco перење во студена вода (WF80F5E5U4W) наспроти перење на памучни алишта на 40° без технологијата Eco Bubble (WF0702WKU). Поединечните резултати може да се разликуваат. ** Врз основа на извештајот за лабораториско испитување на перформансите што е изработен од Springboard Engineering на ленти EMPA, користејќи вообичаен раствор на детергент и технологија на меурчиња без механичка активност. †"

Интензивно отстранување дамки

Со допир на копчето технологијата Bubble Soak помага при отстранувањето на најразлични тврдокорни дамки. Меурчињата темелно навлегуваат во облеката и ги омекнуваат дамките што потоа ефикасно се отстрануваат.*

Интензивно отстранување дамки

*Тестирано во согласност со стандардот IEC 60456 5. издание / 8 kg алишта за перење / Bubble Soak перење (WF80F5E5U4) наспроти перење на памучни алишта на 40° / 60°, синтетика на 60° и тексас на 40° без технологијата Bubble Soak (WF0702WKU).

Функционира паметно, останува зачуван

Моторот со дигитален инвертор овозможува извонредна енергетска ефикасност, минимална бучава и долготрајно работење. Тој користи силни магнети за потивко и посилно работење, но троши и помалку енергија во споредба со универзалниот мотор. А со отстранувањето на употребата на четки тој обезбедува извонредно траење - што е поддржано со десетгодишната гаранција.

Функционира паметно, останува зачуван

Едноставно решавање на проблемите

Smart Check, автоматски систем за контрола на грешки, ги открива и ги утврдува проблемите и дава едноставни решенија за отстранување на грешките со помош на апликацијата за смарт телефони. Значи, ќе заштедиш време и ќе избегнеш трошоци, како и ситуации за непотребно повикување сервисер!

Едноставно решавање на проблемите
  • 9   Капацитет на перење
  • A+++ Класа на енергетска ефикасност
  • Да Bubble технологија
  • Не Технологија за намалување на вибрацијата
  • 600 x 850 x 550 mm Нето димензии (ШxВxД)
  • 61 kg Нето тежина

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

  • EcoBubble EcoBubble
  • Капацитет на перење (kg) 9  
  • Класа на енергетска ефикасност A+++
  • Bubble технологија Да

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.