Galaxy Fit

SM-R370NZKASEE

0 (0)
 • Нова генерација на уреди
 • Толку лесен што не се осеќа
 • Цврст и издржлив

Одбери боја

Боја :

Galaxy Fitⓔ, нова генерација на уреди

Galaxy Fitⓔ, нова генерација на уреди Galaxy Fitⓔ, нова генерација на уреди

Цврст и издржлив за да може да те прати

Постави си позабавни и потешки цели на физички активности. Galaxy Fitⓔ има сертификати за исполнување на војни стандарди за издржливост и отпорен е на притисок на вода од 5 атмосфери. Сега можеш слободно да уживаш во твоите физички активности затоа што дождот и прашината не ти можат ништо.

Цврст и издржлив за да може да те прати Цврст и издржлив за да може да те прати

* Galaxy Fit resistant е отпорен на вода до длабочина од 50 метри според ISO 22810: 2010. Не е погодна за нуркање или за активности со вода под висок притисок. Ако уредот или рацете се влажни, тие мора да бидат добро исушени пред да го користите уредот. * Усогласеност со американскиот воен стандард (MIL-STD-810G)

Лесно пратење на секое движење

Благодарение на функцијата за автоматско следење на обука, Galaxy Fitⓔ автоматски препознава три активности - одење, трчање и динамичен тренинг. Исто така, го мери пулсот и испраќа податоци до твојот телефон преку апликацијата Samsung Health кога започнуваш активности, за да може лесно да го провериш и следиш твоето здравје.

Лесно пратење на секое движење Лесно пратење на секое движење

* Регистрација и спарување со компатибилен мобилен телефон е потребно да се користи Samsung Health со Galaxy Fitⓔ

Паметни функции за мирен сон

Благодарение на функцијата за автоматско следење на спиењето, Galaxy Fitⓔ ги анализира твоите модели на спиење во три фази со откривање на движењата на телото додека спиеш. Потоа, интуитивно ги организира информациите за да може да провериш каков бил твојот сон.

Паметни функции за мирен сон Паметни функции за мирен сон

* Регистрација и спарување со компатибилен мобилен телефон е потребно да се користи Samsung Health со Galaxy Fitⓔ

Спецификации

 • Верзија Bluetooth Bluetooth v5.0, LE само
 • Големина (Главен_Дисплеј) 0.95" (24.1mm)
 • Сензори Акцелерометар, Gyro сензор, HR сензор
 • Тежина 23 g
 • Стандарден капацитет на батеријата 120 mAh

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

*Расположливата корисничка меморија е помала од вкупната корисничка меморија на уредот поради простор кој го одземаат оперативниот систем и програмите неопходни за нормално функционирање на производот.

*Достапната количина на меморија на корисникот може да варира во зависност од мобилниот оператор и може да се промени по ажурирањето на софтверот.