Galaxy Fit2

SM-R220NZKAEUF

 • Фокусирај се на твоето здравје со Galaxy Fit2
 • Подобра видливост која те придвижува
 • Тенок дизајн за целодневна удобност

Одбери боја

Боја :
 • Тенок дизајн за целодневна удобност
  Тенок дизајн за целодневна удобност
 • Создаден да се вклопи во твојот активен начин на живот
  Создаден да се вклопи во твојот активен начин на живот
 • 5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи
  автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи
 • Кул животни трикови, токму на твојот зглоб
  Кул животни трикови, токму на твојот зглоб

Фокусирај се на твоето здравје со Galaxy Fit2

Фокусирај се на твоето здравје со Galaxy Fit2 Фокусирај се на твоето здравје со Galaxy Fit2

Подобра видливост која те придвижува

Galaxy Fit2 ти помага да си го одржиш ритамот и стилот. Преубавото 3D стакло го истакнува елегантниот дизајн, а поради неговиот широк 1,1-инчен AMOLED екран со целосна видливост, со само еден поглед ќе ги видиш сите потребни информации.

Подобра видливост која те придвижува Подобра видливост која те придвижува

* Големината на екранот е 1,1 инч, мерено дијагонално како цел правоаголник без да се сметаат заоблените агли. Вистинската површина што се гледа е помала поради заоблените агли.

Тенок дизајн за целодневна удобност

Со дебелина од само 11,1 mm, Galaxy Fit2 е потенок и поудобен од Galaxy Fit. Стилизиран за најзафатените моменти и целодневно носење, уникатниот ритам на ремчето спречува насобирање на пот. Навистина е идеалниот фитнес следач, подготвен да го воздигне твојот комфор на ново ниво.

Тенок дизајн за целодневна удобност Тенок дизајн за целодневна удобност

Создаден да се вклопи во твојот активен начин на живот

Galaxy Fit2 е создаден да биде цврст колку што си и ти. Водоотпорен до 50 m со 5ATM сертификат, ти овозможува безгрижно да го дадеш максимумот за време на секој тренинг. Самоуверено впушти се во акцијата.

Создаден да се вклопи во твојот активен начин на живот Создаден да се вклопи во твојот активен начин на живот

*Galaxy Fit2 има проценка за отпорност на вода од 50 метри според ISO стандардот 22810:2010. Не е соодветен за нуркање или активности во вода со висок притисок.

Батеријата трае до 21 ден и може да ги издржи твоите најдолги тренинзи

Батеријата трае до 15 дена при типична употреба

Твоите импресивни тренинзи го бараат најдоброто од тебе, а ти треба истото да го бараш од твојата опрема. Galaxy Fit2 може да те придвижува цел ден. Тоа е следач на активности кој ги следи твоите дневни активности со минимално нарушување, а дури и постојано го следи квалитетот на твојот сон со текот на времето - сè со само едно полнење.

Батеријата трае до 21 ден и може да ги издржи твоите најдолги тренинзи Батеријата трае до 21 ден и може да ги издржи твоите најдолги тренинзи

*Според интерно тестирање со користење на целосно наполнет Galaxy Fit2 впарен со Galaxy смартфон. Времетраењето на батеријата е до 21 ден во случај на ниска употреба (автоматскиот следач на срцебиење и тренинзи е исклучен; без да се носи Galaxy Fit2 при спиење), и до 15 дена во случај на типична употреба (без да се носи Galaxy Fit2 при спиење).

5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи

Galaxy Fit2 детектира кога вежбаш, па сè што треба да направиш е да се фокусираш на вежбањето. Автоматски препознава пет различни вежби и го следи времето, срцебиењето, согорените калории и многу повеќе. Ти си на потег.

5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи 5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи

5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи

Пешачењето е одлична вежба за започнување на денот. Galaxy Fit2 детектира кога вежбаш, па сè што треба да направиш е да се фокусираш на вежбањето. Автоматски препознава пет различни вежби, како и пешачење, па така може да го следиш ритамот, времето, срцебиењето, согорените калории и многу повеќе.

5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи 5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи

5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи

За подинамични тренинзи, оди во теретана. Galaxy Fit2 детектира кога вежбаш, па сè што треба да направиш е да се фокусираш на вежбањето. Автоматски препознава пет различни вежби, како и динамични тренинзи, па така може да го следиш времето, срцебиењето, согорените калории и многу повеќе.

5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи 5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи

5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи

Засили ја својата фитнес рутина на елипсовидните тренери. Galaxy Fit2 детектира кога вежбаш, па сè што треба да направиш е да се фокусираш на вежбањето. Автоматски препознава пет различни вежби, како и вежби на елипсовидни тренери, па така може да го следиш времето, срцебиењето, согорените калории и многу повеќе.

5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи 5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи

5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи

Максимално искористи го времето во теретана со вежби на веслачка машина. Galaxy Fit2 детектира кога вежбаш, па сè што треба да направиш е да се фокусираш на вежбањето. Автоматски препознава пет различни вежби, како и оние на веслачка машина, па така може да го следиш времето, срцебиењето, согорените калории и многу повеќе.

5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи 5 автоматизирани карактеристики кои ги подобруваат твоите тренинзи
 • *За користење на Samsung Health апликацијата на Galaxy Fit2, потребна е најава и впарување со компатибилен смартфон.**Потребно е Bluetooth поврзување.***Galaxy Fit2 е компатибилен со Android 5.0 или повисоко, RAM 1,5GB или повисоко, iOS 10 или повисоко, iPhone 7 или повисоко. Одредени карактеристики може да не се поддржани на iOS уреди.****Информациите кои ги следи Galaxy Fit2 може да се разликуваат во зависност од вежбата.

Пријателски потсетник да ги миеш рацете

Биди во најдобра форма кога станува збор за личната хигиена со помош на потсетниците за миење раце. Постави ги да те известуваат на редовни временски интервали. Дури и има корисен одбројувач за да се погрижиш дека работата е добро завршена. Само пријателски потсетник кој ти помага да бидеш здрав.

Пријателски потсетник да ги миеш рацете Пријателски потсетник да ги миеш рацете

Внеси го режимот на спиење и имај подобар одмор при спиење

Добриот одмор при спиење ти овозможува да имаш повеќе енергија во текот на денот. Galaxy Fit2 мери различни фактори поврзани со твојот сон и ти дава совети за како да го подобриш. Имај вреден преглед во твојот сон преку интуитивните резултати кои може веднаш да ги видиш на Samsung Health апликацијата.

Внеси го режимот на спиење и имај подобар одмор при спиење Внеси го режимот на спиење и имај подобар одмор при спиење

*Функциите на часовникот за следење на спиењето (РЕМ фази, длабок сон и вкупно време на спиење) на Galaxy Fit2 може да се користат самостојно, но се препорачува спарување со смартфон за да можеш да ги прегледуваш резултатите од спиењето. Прегледот е достапен само на впарен смартфон.**Потребно е Bluetooth поврзување.***Потребно е да се внесат податоци за личниот профил во поставките на Samsung Health апликацијата. Ако не се внесат потребните податоци за личниот профил, тогаш резултатот може да не е достапен или да биде неточен.****Sleep Score карактеристиката ќе биде достапна по идно ажурирање на софтверот на Galaxy Fit2 и ќе се активира само по ажурирање на уредот.

Направи позитивен чекор напред кон живот без стрес

Раководењето со стресот е важен дел од тоа да се биде здрав, и ментално и физички. Постави го својот Galaxy Fit2 преку Samsung Health апликацијата автоматски да го следи твоето ниво на стрес, така што може да изведуваш вежби за дишење кога нивото на стрес е високо. Земи длабок здив и опушти се.

*За следење на нивото на стрес, потребно е впарување на Samsung Health апликацијата со компатибилен смартфон.**Потребно е Bluetooth поврзување.***Galaxy Fit2 е компатибилен со Android 5.0 или повисоко, RAM 1,5GB или повисоко, iOS 10 или повисоко, iPhone 7 или повисоко. Одредени карактеристики може да не се поддржани на iOS уреди.****Достапноста на функцијата може да се разликува во зависност од земјата и регионот.*****Наменето единствено за општи цели за животен стил и фитнес.

Направи позитивен чекор напред кон живот без стрес Направи позитивен чекор напред кон живот без стрес

*За следење на нивото на стрес, потребно е впарување на Samsung Health апликацијата со компатибилен смартфон.**Потребно е Bluetooth поврзување.***Galaxy Fit2 е компатибилен со Android 5.0 или повисоко, RAM 1,5GB или повисоко, iOS 10 или повисоко, iPhone 7 или повисоко. Одредени карактеристики може да не се поддржани на iOS уреди.****Достапноста на функцијата може да се разликува во зависност од земјата и регионот.*****Наменето единствено за општи цели за животен стил и фитнес.

Кул животни трикови, токму на твојот зглоб

Galaxy Fit2 се спарува со твојот Galaxy смартфон за да додаде широка палета на можности. Ти овозможува да ги провериш известувањата и ти дава брзи одговори кои може да ги искористиш директно од својот зглоб. Дури и може да ја контролираш музиката на мобилната апликација—и сѐ тоа без да го кренеш телефонот.

*Потребен е телефон со компатибилност во пристапот.**Потребно е Bluetooth поврзување.***Galaxy Fit2 е компатибилен со Android 5.0 или повисоко, RAM 1,5GB или повисоко, iOS 10 или повисоко, iPhone 7 или повисоко. Одредени карактеристики може да не се поддржани на iOS уреди.****Известување Корисничкиот интерфејс може да се разликува во зависност од земјата. Поради тоа што некои јазични фонтови не се поддржани, Quick Reply карактеристиката исто така е недостапна во овие земји.

Кул животни трикови, токму на твојот зглоб Кул животни трикови, токму на твојот зглоб

*Потребен е телефон со компатибилност во пристапот.**Потребно е Bluetooth поврзување.***Galaxy Fit2 е компатибилен со Android 5.0 или повисоко, RAM 1,5GB или повисоко, iOS 10 или повисоко, iPhone 7 или повисоко. Одредени карактеристики може да не се поддржани на iOS уреди.****Известување Корисничкиот интерфејс може да се разликува во зависност од земјата. Поради тоа што некои јазични фонтови не се поддржани, Quick Reply карактеристиката исто така е недостапна во овие земји.

Над 70 изгледи на часовник кои ќе одговараат на твојот стил

Секој има свој уникатен стил. Galaxy Fit2 ти дозволува да го изразиш својот стил преку разновидните изгледи на часовник. Разлистај над 70 различни изгледи на часовник кои може да се преземат и избери го оној кој најдобро одговара на твојот стил.

Над 70 изгледи на часовник кои ќе одговараат на твојот стил Над 70 изгледи на часовник кои ќе одговараат на твојот стил

*За да се користат дизајните за изглед на часовник за Galaxy Fit2, треба да се избере и преземе дизајн од Galaxy Wearable апликацијата.**Потребно е Bluetooth поврзување.***Galaxy Fit2 е компатибилен со Android 5.0 или повисоко, RAM 1,5GB или повисоко, iOS 10 или повисоко, iPhone 7 или повисоко. Одредени карактеристики може да не се поддржани на iOS уреди.

Спецификации

 • Верзија Bluetooth Bluetooth v5.1
 • Големина (Главен_Дисплеј) 1.1" (27.8mm)
 • Сензори кцелерометар, Gyro сензор, HR сензор
 • Димензии (ВxШxД) 46.6 x 18.6 x 11.1 mm
 • Тежина 21 g

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

*Расположливата корисничка меморија е помала од вкупната корисничка меморија на уредот поради простор кој го одземаат оперативниот систем и програмите неопходни за нормално функционирање на производот.

*Достапната количина на меморија на корисникот може да варира во зависност од мобилниот оператор и може да се промени по ажурирањето на софтверот.