Откриј ја нашата палета на преносливи уреди

ВИДИ ГИ СИТЕ ПРЕНОСЛИВИ УРЕДИ

Galaxy Watch Active2

Откриј го најновиот партнер за здравје. Следи ги активностите поточно и попрецизно, добивај совети за здравјето на поголем екран со освежен нов изглед.

Два Galaxy Watch часовници, еден во бела боја и еден во розово златна боја, гледани од предната страна

Galaxy Watch

Остани поврзан подолго. Карактеристики на смарт часовник и природно чувство на аналоген часовник заедно во еден пакет. Galaxy Watch те поврзува со светот околу тебе.

Два Galaxy Watch часовници, еден во бела боја и еден во розово златна боја, гледани од предната страна

Galaxy Fit

Лесен но издржлив, Galaxy Fit е следната генерација на уреди за следење на фитнесот. Автоматското следење на фитнесот ти овозможува целосно да се концентрираш на твојот тренинг.

Два Galaxy Fit часовници, едно во црно и едно во бело, и двете се гледаат под агол од три четвртини

Galaxy Buds

Земи го твоето аудио со тебе каде и да одиш. Почуствувај ја слободата на безжичниот АКG звук каде и да те однесе животот и уживај во удобноста на дизајнот што може да го носиш цел ден.

Galaxy Buds во бела боја

Слушалки AKG

Искуси го звукот онака како што уметникот имал намера да го слушнеш. АКG испорачува звук со квалитет како во студио за неверојатно искуство на слушање.

Маж што седи во зафатен простор за чекање, што носи слушалки АКГ

Животен тренер во твојот џеб

Добиј Samsung акаунт и уживај во пристапот до Samsung Health аппликацијата за да ги следиш твоите активности, исхраната и спиењето и постави ги целите за подобрување на сопственото здравје.

Galaxy Watch Active2 во розово злато и Galaxy Fit во црна боја од која било големина на паметен телефон Galaxy со делот за фитнес програми на екранот за апликација Samsung Health

Апликации што ќе те поттикнат за повеќе

Збогати го твојот живот со апликации од составот на Galaxy, па се до голем број на апликации што може да се преземат од трети страни.

Galaxy Watch Active2 во црно гледан однапред, опкружен со икони за различни апликации за смарт часовници: Spotify, Endomondo, Swim.com, Strava, C25K, Golf Navi Pro, Maison Kitsune, Smart Caddy и MyFitnessPal

*Достапноста на апликациите за Galaxy уредите може да се разликува во зависност од операторот и земјата.

Дополнителна опрема

ВИДИ ЈА ЦЕЛА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА