Galaxy Watch3

Поглед во висина на очите на Galaxy Watch3 во мистично црна боја со спортско класично лице на часовникот.

Galaxy Buds Live

Звук создаден за вашите уши

Поглед од напред на Galaxy Buds Live во мистично бронзена боја

Gear за секој ден


Gear VR, Samsung паметни часовници & многу повеќе

Samsung Wearables nosivi uređaji

Остани поврзан во текот на целиот ден


Samsung galaxy watch pametni satovi

Активирај се


Паметни фитнес ракавици

Samsung Smart fitness bands

Нурни во VR


VR уред

Samsung VR nosivi uređaj

Galaxy Fitⓔ


нова генерација на уреди

Samsung VR nosivi uređaj

Живот во 360 степени


Gear 360 камера

Samsung Gear 360 kamera u 360 stepeni
Филтри

Применети филтри

    селектирај споредНајново

    *Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.
    *Расположливата корисничка меморија е помала од вкупната корисничка меморија на уредот поради простор кој го одземаат оперативниот систем и програмите неопходни за нормално функционирање на производот.
    *Достапната количина на меморија на корисникот може да варира во зависност од мобилниот оператор и може да се промени по ажурирањето на софтверот.